Vodolija: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Kao da su se u ovoj sedmici nastavile neke situacije iz prethodne i to one koje vam donose nervozu i uznemirenost. Da se razumijemo, ništa se loše neće izdogađati, vi ćete jednostavno biti napeti, jer morate da žurite oko nekih situacija za koje ste već mislili da ste ih završili i regulisali. Kada prođe ovaj prvi “napad” dešavanja, ostatak sedmice vam je poslovno fenomenalan. Doduše, vi ćete imati toliko dobrih prilika da ćete se maksimalno iscrpiti da biste na sve odgovorili na adekvatan način.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, vi ste sada u nekoj fazi “ni tamo ni ovamo”. U prethodnom periodu ste sklopili neka nova poznanstva, slatko ste se isflertovali na više strana, a oko vas još uvek oblijeću neki ljudi koji pokušavaju da vas osvoje. Na sve to i partneri iz prošlosti su se aktivirali pa vi povremeno prosto ne znate šta se oko vas dešava. Niste posebno emotivno fokusirani ni na koga pa je možda najbolje da u ovom momentu ne žurite. Pustite neka se iz sve ove gužve sama od sebe izdvoji osoba koja će vam najviše odgovarati. Zauzete Vodolije imaju sa partnerom početkom sedmice neku manju raspravu, ali to je jedino što će vas tokom ovog perioda uzdrmati. Ostatak sedmice je izuzetno povoljan i miran.

Zdravlje. Kako dani budu odmicali, vi ćete se osjećati sve poletnije i sa više energije. Ni povremeno iscrpljivanje na poslu neće poremetiti vaše raspoloženje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info