Vaga: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Da, imaćete vi tokom ove sedmice mnogo sitnih obaveza koje morate završiti koliko odmah, imaćete opterećenost nekim kašnjenjima i komplikovane dogovore, vjerovatno i nesporazume sa saradnicima, ali ništa od svega ovoga što će vam otežavati situaciju, neće vas ukočiti u pokretu ka vašim ciljevima. U ovoj ste sedmici u isto vrijeme u potpunosti stabilni, hladne glave, ali i sposobni da pokrenete tačno ono što želite. Vrijeme je da se pređe sa riječi na djela i da se krene u potragu za novim poslovnim šansama.

Ljubav. Slobodne Vage su u prethodnom periodu bile u nekim nedefinisanim situacijama. Postojale su osobe koje vam se dopadaju, ali ste nekako obigravali jedno oko drugog, bez konkretizacije odnosa. Sada je pravi trenutak da i vi i vaša simpatija igrate otvorenih karata i da pokrenete priču u jednom ozbiljnijem pravcu. U prevodu – Vagama se od ove sedmice otvaraju prve prave šanse da uživaju u jednoj emotivnoj priči. Što se tiče onih koji u u emotivnim vezama i brakovima, ova je sedmica dušu dala za uživanje, ali i za skladne odnose i dobru komunikaciju sa partnerom. Sada već možete otvorenije razgovarati o pitanjima koja su i vama i voljenoj osobi jako važna i o kojima duže vremena razmišljate.

Zdravlje. Vaša vladarka Venera, u polju pokreta, govori da bi Vage trebalo da se razmrdaju kroz fizičku aktivnost i bavljenje sportom. To će i te kako pozitivno uticati na vaše raspoloženje, ali i na vaše zdravlje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info