Strijelac: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Od samog početka sedmice će vas sa svih strana “napasti” situacije u poslovnom segmentu. Ako budete krenuli da ih rješavate sve odjednom, samo ćete napraviti i konfuziju na poslu, ali i u svojoj glavi. Pokušajte da odredite šta je ono što je najbitnije i krenite odatle. Nemojte dozvoliti da vas nervoza povremeno ponese, jer i sami znate da u takvim stanjima ne donosite baš pravilne odluke. Sve što budete radili impulsivno, samo vas može vratiti korak unazad. Uključite mozak i budite hladne glave.

Ljubav. Dok se sa jedne strane, oko vas u ovom periodu vrti veliki broj udvarača, sa druge – vi nigdje ne žurite i puštate da se sve odvija lagano, nekim svojim tokom. Neke vam osobe jako prijaju, ali ne želite da u brzini pogriješite pa samo održavate komunikaciju i trudite se da uvidite kakve su one zaista. Doduše, nekima od vas će prošlost početi da sve češće “blica” u mislima pa je moguće da ćete razmišljati i o obnovi kontakta sa nekim od bivših emotivnih partnera. Zauzeti imaju čas red komplikovanih, čas red nekih finih dešavanja sa voljenom osobom. Povremeno ni sami ne znate da li se volite ili mrzite. U svakom slučaju, sada je dobar momenat da pokrenete razgovore o stvarima koje vas koče i ometaju.

Zdravlje. Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka i imate neke hronične tegobe, vrijeme je da im posvetite više pažnje. Mlađima – posvetite više pažnje ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info