Škorpija: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Kada od sljedeće sedmice Mars uđe u vaš znak i vaše polje ličnosti, bićete u potpunosti “svoj na svome”. No, to ne znači da vam je ova sedmica iole loša po pitanju posla – naime, strpljivi ste, stabilni, svjesni da vas očekuju neke važne poslovne mogućnosti i prilike. Ono što ste u proteklom periodu pokrenuli sada počinje da daje svoje rezultate i vi ćete njima biti više nego zadovoljni. Doduše, na samom početku sedmice možete imati nekih manjih problema sa papirma i važnim dokumentima, ali ovo je prolazno.

Ljubav. Jupiter, vladar vašeg polja ljubavi, u odličnom je aspektu sa Neptunom iz ovog polja pa je slobodnim Škorpijama sve otvoreno da zakorače u jednu zanosnu i izuzetno romantičnu priču. Ako ste do sada i imali nekih nedoumica po pitanju osobe koja vam se dopada, sada vam je sve jasno i u potpunosti ste odlučni da oživite i konkretizujete ovu priču. Doduše, neki od vas mogu nakratko poželjeti da ostvare kontakt sa bivšim partnerom, ali ovo može biti samo komunikacija ili eventualno jedan susret – ništa više od toga. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, od ove sedmice ste vas dvoje u potpnosti stabilni, skladni i zadovoljni. I vi i voljena osoba ste raspoloženi i lako ćete jedno drugom pružati ljubav i bliskost.

Zdravlje. Ulazite u period kada će vam se u potpunosti vratiti vaša energija i snaga. Starijima je ovo odlična sedmica da odrade kontrole kod doktora, čisto da bi bili sigurni sto posto da je sve u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info