Ribe: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Naporan početak sedmice, jer imate osjećaj da vam rješenja i dogovori bukvalno izmiču “za dlaku” pa se možete nervirati i biti naporni onima oko vas. No, budite sigurni da je samo početak ovakav, ostatak sedmice vam donosi odlične poslovne šanse i prilike za dogovore i sa poslovnim partnerima, ali i za neke ozbiljne priče sa nadređenima, možda i priče o unapređenju. Poenta je u tome da u ovom periodu ne smijete žuriti, jer nemate potrebe za tim. Vaši rezultati govore sami za sebe. Pustite neka jure vas.

Ljubav. Još jedna sedmica koja ne obećava neku naročitu stabilnost i sklad sa emotivnim ili bračnim partnerom. Neće tu biti nekih velikih svađa, da se razumijemo, više nekih razmimoilaženja i nemogućnosti da brzo dođete do rješenja. Problemi u komunikaciji će dolaziti velikom brzinom, a rješenja i popravljanje situacije će ići sporo pa je zato možda najbolje da se trudite da ne reagujete ishitreno, već da pustite da neke stvari “prenoće”. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju osjećaj da se slomiše od truda oko neke osobe, ali da ona ni na koji način ne pokazuje da je zainteresovana za vas. Čini vam se, da šta god da uradite, to nije dovoljno da bi drugu stranu pokrenulo prema vama. Samo budite strpljivi, na pravom ste putu.

Zdravlje. Starijim pripadnicima ovog znaka stoje mogućnosti za infekcije urinarnog trakta. Kod mlađih solidna zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info