Rak: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica, obaveze, odgovornost, ali i odnos sa kolegama – sve će to tokom ove sedmice biti u velikom fokusu. Vjerovatno je da će tokom ove sedmice biti ponovo pokrenuta neka problematika iz prethodnog perioda i potrebno je da je riješite što prije. Povremeno neke napete situacije, ali sve će vam ovo samo donositi trenutnu glavobolju, vidi se da ćete ih vrlo brzo rješavati. Generalno gledano, komunikacija je trenutno u blagom zastoju i potrebno je više truda oko dogovora sa saradnicima.

Ljubav. Nije vam jasno – sto puta ste voljenoj osobi ili bračnom partneru skrenuli pažnju na neke stvari i to nije dalo nikakve rezultate. S druge strane, ni vašem partneru nije jasno: kako non stop možete da zvocate i da se bavite nebitnim stvarima? Poenta vam je sigurno jasna – tokom ove sedmice imaćete problem u komunikaciji i jedino što vam se preporučuje jeste da se manje fokusirate na probleme i nesporazume, a više na ono što vas spaja i što vam donosi lijepe trenutke. Što se slobodnih Rakova tiče, i kod vas je ove sedmice izuzetno aktuelno sve ono što se vezuje i za prošle partnere, ali i za osobe sa kojima se dugo niste čuli ni vidjeli. Biće ovdje iznenađenja pa se pripremite za susrete za prošlošću.

Zdravlje. Retrogradno kretanje Merkura u polju zdravlja može donijeti sitnije tegobe, naročito starijim Rakovima. Takođe, postoji mogućnost povređivanja pa budite nešto oprezniji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info