Ovan: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Evidentno je da neki projekti ili dogovori u ovoj sedmici mogu biti prolongirani, ali čini se da ste vi dosta strpljivi i spremni da sačekate svoj momenat, tako da ovo nećete doživjeti kao smak svijeta. Kašnjenja vam stoje kada su u pitanju papiri i dozvole, naročito ako se bilo šta od ovoga vezuje za inostranstvo. S obzirom da je Venera ušla u vaše polje koje vlada strancima, očekujte da ćete u narednom periodu neuporedivo više biti usmjereni na ovu stranu. Neka rješenja su blizu, ne odustajte.

Ljubav. Mars, vaš vladar, na posljednjim je stepenima znaka Vage, ali u izuzetno stabilnoj poziciji i aspektu sa Saturnom i Merkurom, što vama lično donosi realno sagledavanje situacija u emotivnoj ili bračnoj vezi, ali i potrebu za otvorenim i konstruktivnim razgovorom. I Venera, vladarka partnerskih odnosa, u boljoj je poziciji pa ova sedmica obećava neke normalne odnose, čak i porast živosti, optimističnosti, entuzijazma. Ni oni koji su slobodni neće proći nimalo loše. Suprotni pol se i te kako aktivirao prema vama i, iako vam se možda u ovom trenutku samo nude neki neobavezni kontakti i avanture, i te kako je moguće da vam tako nešto baš i odgovara.

Zdravlje. Starijim Ovnovima problemi sa kostima, zglobovima. Moguće su i reumatične tegobe. Kod mlađih dosta dobro, pokušajte da se ne iscrpljujete obavezama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info