Lav: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. I te kako je moguće da će tokom ove sedmice nečija podrška ili pomoć, na koju ste baš računali, izostati ili pak biti prolongirana za neki naredni period. Nemojte dozvoliti da vas ovo oneraspoloži – jednostavno, kad bude pravi trenutak i pravo vrijeme – riješiće se. Stoje takođe povremena kašnjenja i sporost, naročito kada je dokumentacija i kada su dogovori u pitanju. Jedan dio ovakvih pitanja ćete uspjeti da završite i to sa dosta pozitivnim rezultatima. U ovoj sedmici su nekima od vas moguća češća poslovna putovanja.

Ljubav. Lavovi koji su slobodni imaju zaista neograničene mogućnosti tokom ovog perioda. Da, stoji vam raspoloženost za avanturu i zabavu, za izlaske i druženja sa prijateljima i u ovome ćete svakako uživati. Pored toga, imate mogućnosti i za nova poznanstva koja mogu krenuti jako lijepo i osobe koje će vam izuzetno prijati. No, pored ovoga, sve više vam se otvaraju šanse i za kontakte sa bivšim partnerima ili za povratak u vaš život osobe koju odavno poznajete, a sa kojom dugo niste imali komunikaciju. Kao što vidite – potpuno šarenilo. Samo od vaših natalnih karata i predispozicija u njima zavisi na koju ćete stranu otići. Zauzeti Lavovi su u odličnom raspoloženju i jednom skladnom kontaktu sa voljenom osobom.

Zdravlje. Nešto više se usmjerite na način ishrane, to vam je i dalje slaba tačka. Sve ostalo će po pitanju zdravlja funkcionisati više nego dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info