Jarac: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Neki će ovu radnu sedmicu otpočeti prilično bezvoljno, a drugi će otići u potpuno drugu krajnost – biće toliko prodrmani dešavanjima da neće znati na koju stranu prije da se okrenu. U svakom slučaju, vidi se raskorak između onoga što želite i onoga što dobijate pa makar u tih prvih par dana budite maksimalno fokusirani na sve ono što vam je važno. Smetaće vam takođe što su ljudi oko vas neorganizovani i što vam više odmažu nego pomažu, ali to sada nažalost ne možete promijeniti. Vi lično dajte sve od sebe.

Ljubav. Mota vam se neko po glavi i vrlo često na ovu osobu mislite. Moguće je da je to neko preko vašeg poslovnog segmenta ili eventualno osoba koju češće susrećete u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. U svakom slučaju, ako postoje simpatije, trebalo bi pokrenuti i neku komunikaciju, zar ne? Ovo je odličan trenutak da napravite prvi korak. Jarčevi u emotivnim i bračnim vezama već imaju ozbiljno natovareno polje tajni i ove je aspekte najbolje koristiti na taj način što ćete se fokusirati na razmišljanja i mogućnosti da popravite priču sa voljenom osobom. Takođe, moguće je da vas u ovom periodu muče neke nedoumice i pokušavate da ih sami sa sobom razriješite. No, ima i ono – dopada vam se neko drugi.

Zdravlje. Ne forsirajte se ni na šta, dajte priliku sebi da se odmorite i opustite. Stariji pripadnici znaka – nešto smanjen nivo energije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info