Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Od samog početka sedmice, u poslovnom segmentu će krenuti užurbanost, problemi u komunikaciji sa onima sa kojima radite, jak tempo dešavanja koji će vas natjerati da se u potpunosti fokusirate na ono što radite. U ovoj su vam sedmici potrebni pomoć i podrška, jer sami nećete uspjeti pa potražite one koji su i do sada bili tu za vas. I pored ove hitrine i rješavanja problema u hodu, vi ćete se osjećati više nego dobro. Prija vam da budete zauzeti, a istovremeno shvatate da korak po korak gurate ka cilju.

Ljubav. Uočili ste neke svoje greške, shvatili da niste bili baš korektni prema voljenoj osobi ili bračnom partneru i sada ćete pokušavati da te stvari ispravite. Lijepe pozicije planeta, naročito kod onih koji su u braku, govore da je sada i te kako moguće ne samo srediti i stabilizovati odnose, već ih i uljepšati i dovesti do toga da vi i partner uživate u zajedničkim momentima. Ako ste slobodni, to već znate i sami – kad god vaš vladar krene retrogradnim hodom, vi nekako morate da se vratite korak unazad, morate malo da zagrebete po prošlosti i pogledate šta se tamo dešava. Iskreno, neće se tokom ove sedmice dogoditi ništa spektakularno u tom smislu – možda ćete neke ljude kontaktirati, možda se susresti… I to je to.

Zdravlje. Promjene vremena i vazdušnog pritiska mogu i te kako uticati na Djevice, naročito starije generacije. Potrebno vam je više opuštanja i sna.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info