Blizanci: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Planetarne pozicije su takve da vam svakako ne olakšavaju okolnosti u poslovnom segmentu. Preporuka za vas je da se i te kako posvetite onim projektima i poslovima koje ste započeli, da raščistite neke obaveze i time olakšate sebi. Vrlo je važno da održavate komunikaciju i sklad u dogovorima sa postojećim saradnicima, pogotovo ako ste u proteklom periodu pokrenuli priču oko eventualnog proširenja saradnje ili novih zajedničkih poslovnih poduhvata. Trudite se da budete fokusirani u svemu.

Ljubav. Retrogradno kretanje vašeg vladara u polju partnerstava i ulazak Venere u njega, koja vlada ljubavlju, govori da će se pred slobodnim Blizancima vjerovatno otvoriti mogućnosti za obnovu kontakta sa bivšim emotivnim partnerima. No, iako ova mogućnost stoji, stoji i prisustvo nekih novih ljudi u vašem životu pa vjerovatno povremeno ni sami nećete znati da li da se okrenete prošlosti ili novitetima. Savjet: pustite neka stvari idu kako idu, ionako bi svaka, na prečac donesena odluka u ovom periodu, svakako morala da dođe na preispitivanje. Neka ljubav sama odluči na koji način će vam doći. Što se tiče Blizanaca u vezama i brakovima, kod vas je promjenjivo. Čas lijepo, čas manje fino. Standardna i uobičajena slika.

Zdravlje. Niste u nekom bajnom energetskom periodu, a ni imunitet vam nije najjači. Takođe, stomačni problemi i tegobe sa kičmom i zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info