Bik: Sedmični horoskop za period od 04.12. do 10.12.2017.

0

Posao. Imate neke nove ideje i planove, ali nije sigurno da bi trebalo sada da se posvetite njima. U suštini, zbog retrogradnosti Merkura, možda bi više trebalo da se usmjerite na zaostatke, ali i na poslovne projekte koje ste već pokrenuli – provjerite u kojoj je to sada fazi i vidite šta možete uraditi da dodatno pogurate. Vrijeme je takođe da kontaktirate neke osobe sa kojima ste ranije imali korektnu poslovnu saradnju. Pravi je trenutak da se poslovne priče i dogovori obnove.

Ljubav. Opustite se i uživajte – to što ste u ovoj sedmici, ali i u nekom dužem narednom periodu “spopadnuti” od strane bivših emotivnih partnera, ne treba da vas opterećuje nimalo. Vjerovatno će vam u nekom trenutku već postati smiješno što se javljaju čak i oni na koje ste u potpunosti zaboravili. Možda biste vi i željeli da se sa nekom od tih priča i nešto konkretnije desi, ali iskreno rečeno – pred vama se otvaraju vrata novog pa šta će vam staro onda? Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima, biće u jednoj opuštenijoj fazi. Vi ste raspoloženi, partner je prestao da šizi za svaku sitnicu i da vam diže pritisak i, realno gledano, sada i možete funkcionisati totalno korektno.

Zdravlje. Početkom i krajem sedmice bićete nešto podložniji prehladama i virusima nego inače. Ovo naročito važi za stariju populaciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info