Dnevni horoskop za 30.11.2017.

0

Ovan

OvanNiste sigurni koliko možete da vjerujete jednoj osobi koja se konstantno nudi da vam pomogne po nekim pitanjima. Smatrate da kod nje postoji izvijesna forma manipulativnosti i vjerovatno ste i u pravu. Slobodno računajte da će vas emotivni partner danas žestoko iznervirati. A i vi njega.

 

Bik

BikOsobama sa kojima ste u kontaktu vrlo često se jako dopada vaš način razmišljanja i ideje koje imate. Moguće je da vam čak bude predložena saradnja. Emotivni partner pokušava da vas podsjeti na obećanje ili dogovor, ali vi vrlo uspješno izbjegavate da mu izađete ususret.

 

Blizanci

BlizanciBiće užurbano, ali prilično veselo na poslu pa će vam biti lakše da odradite neke dosadne obaveze. Mozak vam danas radi sto na sat pa iskoristite ovaj trenutak da riješite neki problem koji vas već duže vrijeme muči. U kontaktu sa suprotnim polom pokazujete vedrinu i pričljivost.

 

Rak

RakDanas ćete morati da odradite neku obavezu koju već izvijesno vrijeme odlažete. Došli ste do nekog krajnjeg roka i vrijeme je da se pokrenete. Danas dolazite u kontakt sa izuzetno zanimljivim ljudima koji u vama bude interesovanje.

 

Lav

LavIako to nije bila vaša namjera, drugima danas u komunikaciji djelujete prepotentno i arogantno. U suštini – to isto biste i vi mogli da kažete za njih. Slabe mogućnosti za dogovor. Voljena osoba će vam vjerovatno dosta toga zamjeriti danas.

 

Djevica

DjevicaAko niste u toku jučerašnjeg dana ili danas prijepodne stigli da odradite neku obavezu, budite sigurni da će vam se još isto toliko posla natovariti pa ćete se odjednom naći u velikoj gužvi. Od jutros kašnjenja, gužva, problemi sa tehničkim sredstvima, računarom, telefonom.

 

Vaga

VagaKod vas je danas sve užurbano, sve u brzini od sto na sat. Međutim i vi ste toliko puni energije da vam prosto prija da funkcionišete u ovakvom tempu. Danas nešto lošiji odnosi sa nadređenima. U emotivnom dijelu osjećate bliskost i potrebu za voljenom osobom.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanašnji dan vam može biti naporan, a najviše će vam smetati što ćete teško postizati dogovor i usaglašavanje, čak i sa najbližim kolegama. S druge strane, nešto u ponašanju voljene osobe vam jako smeta i pripremate se da razgovarate sa njom.

 

Strijelac

StrijelacVama je ovo odličan dan za komunikaciju i možete se u velikoj mjeri angažovati oko nečega što vas već duže vrijeme zaokuplja. Iskoristite trenutak da pokrenete neka bitna pitanja. Poznanstvo preko prijatelja koje će vam u potpunosti okupirati misli.

 

Jarac

JaracMoguće je da će neko danas svojim ponašanjem često prelaziti granicu i trebaće vam dosta strpljivosti i truda da ne budete izbačeni iz takta. Ni sa nadređenim osobama nećete imati skladnu komunikaciju. Jedna osoba vam privlači pažnju i pokušavate da ostvarite jači kontakt sa njom.

 

Vodolija

VodolijaNeko vam danas uporno ide “uz dlaku” i koliko god vam smetale sitne provokacije ove osobe, nećete dozvoliti da vam pokvari raspoloženje. Osoba koju ste nedavno upoznali, daje vam velike naznake da bi željela da vas upozna bolje. Osjećate se vrlo podsticajno. Dobro raspoloženje.

 

Ribe

RibePotrebno vam je da danas imate dobru komunikaciju sa osobama sa kojima neposredno sarađujete, ali izgleda da će to biti malo problematično. Spremite se da budete strpljivi. U susretu sa nekim ko vam je jako zanimljiv bićete duhoviti i raspoloženi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info