Dnevni horoskop za 29.11.2017.

0

Ovan

OvanNeko od poslovnih saradnika danas pojačava svoj pritisak na vas. Imaćete problem da se sa ovom osobom uskladite i to sve više kako dan bude odmicao. Sve ovo će vam izazivati dodatno nervozu i vjerovatno ćete biti napeti u kontaktu sa voljenom osobom.

 

Bik

BikVi danas možete uraditi mnogo više od onoga što ste planirali, a idu vam i neki zanimljivi novi kontakti i osobe sa kojima biste mogli da napravite dogovor. Voljena osoba vam danas možda zamjera zbog nečega ili pak traži da joj “progledate kroz prste” po nekom pitanju.

 

Blizanci

BlizanciDanas će biti neophodno izvršiti neke promjene u vašoj organizaciji posla. Očigledno je da ćete morati da dio obaveza prebacite na kolege i ne očekujte da će se oni ovim novitetima obradovati. No, rječiti ste i ubjedljivi pa ćete učiniti da sve ovo prođe dosta lako. Rječitost primijenite i u odnosu sa partnerom.

 

Rak

RakOtkako ste u toku jučerašnjeg dana ili danas u toku prepodneva završili jednu veću poslovnu obavezu – ljudi ne mogu da vas prepoznaju. U potpunosti ste se opustili, u odličnom ste raspoloženju i sa osmijehom na licu tokom cijelog dana. Dobar dan za izlazak, za društvo, ali i za nova poznanstva.

 

Lav

LavDanas imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima radite pa je vrijeme da zatražite neku uslugu ili da na bolji i lakši način organizujete osobe sa kojima radite. Drugi su spremni da vas saslušaju i podrže. Sa emotivnim partnerom danas će biti potrebno malo više prilagođavanja.

 

Djevica

DjevicaVi biste danas zaista željeli da završite sve poslovne obaveze koje imate, ali nekako vam se nimalo ne radi i gledaćete da izvrdate sve ono što možete. Vama je sada potrebna emocija, potrebna vam je voljena osoba ili kontakt sa simpatijom. Kakav posao, ljubav je na prvom mjestu.

 

Vaga

VagaOvo je dan koji vama lično donosi jednu veliku i podsticajnu energiju. Baš iz ovog razloga ćete vjerovatno natovariti sebe obavezama pa je moguće da čak nešto nećete uspjeti ni da završite. Velika potreba da se osobi koja vam je simpatična predstavite u najboljem mogućem svjetlu. Susret.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas vjerovatno možete doći u sukob sa osobama sa kojima radite ili sa kojima ste često u kontaktu. Naporan dan je pred vama, nemojte dodatno da ga komplikujete sebi. Pokušajte da usmjerite razmišljanja ka emotivnom partneru i susretu sa njim.

 

Strijelac

StrijelacDanas ste priveli kraju jednu veliku poslovnu obavezu ili projekat, koja vam je oduzimala jako puno vremena. Vi lično ste zadovoljni, vidjećemo šta će reći nadređena osoba po ovom pitanju. Kulirate pozive i pokušaje jedne osobe, jer ne želite da vaš emotivni partner posumnja u vas.

 

Jarac

JaracUmjećete danas da pokažete najbolje od sebe, da predstavite na pravi način svoje zasluge ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Takođe ćete imati namjeru da posvetite više vremena voljenoj osobi, ali je pitanje da li će ona moći da se uklopi sa svojim obavezama.

 

Vodolija

VodolijaAko želite da riješite jednu problematičnu situaciju, vjerovatno ćete morati da neke stvari ispravljate u hodu i na brzinu. Doduše, sada vam to nije teško – samo da ovu obavezu skinete sa vrata. Blago manipulišete voljenom osobom.

 

Ribe

RibeDanas će vam usluga ili podrška od strane kolege ili prijatelja u velikoj mjeri pomoći da prevaziđete jednu napetu poslovnu situaciju. Dan koji je odličan za izlaske i zabavne aktivnosti. Danas, takođe, možete upoznati i nekog ko bi vam se svidio na prvi pogled.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info