Dnevni horoskop za 28.11.2017.

0

Ovan

OvanNeće vam baš prijati to što ćete danas morati da se prilagodite ljudima sa kojima radite, umjesto da funkcionišete na sebi svojstven način. Poziv koji ste toliko dugo čekali stiže, doduše u prilično nezgodno vrijeme, kada imate jako malo vremena za sebe.

 

Bik

BikNe dozvoljavate da vas ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt izbacuju iz takta. Pokušavate da se prilagodite drugima, iako ipak mislite da ste u pravu po mnogim pitanjima. Niste trenutno zadovoljni količinom vremena koju voljena osoba izdvaja za vas.

 

Blizanci

BlizanciNalazite se danas u pomalo nezgodnoj situaciji, jer više kolega očekuje pomoć od vas. Htjeli biste da ugodite svima, ali ste svjesni da je to nemoguće. Moraćete i voljenu osobu da stavite na listu čekanja, pošto je pitanje da li ćete imati vremena za susret sa njom.

 

Rak

RakDanas se možete nervirati zbog neke greške koju ste u prethodnom periodu napravili, a koja je sada igrom slučaja otkrivena. Očekujte stres i nerviranje u prijepodnevnim satima. Pozovite osobu, koja vam šalje signale da je zainteresovana, na kafu ili u izlazak.

 

Lav

LavOčekujte da ćete u prijepodnevnim satima morati u više navrata da branite svoje interese, jer će postojati veće primjedbe na vaše ponašanje. Birajte kasne popodnevne sate za susret sa voljenom osobom, jer ste tada i vi i ona u najstabilnijem raspoloženju i lako ćete se usaglasiti po svakom pitanju.

 

Djevica

DjevicaNeko očekuje da priznate krivicu i preuzmete odgovornost za svoje postupke. Vi lično ne smatrate da ste napravili bilo kakav propust i čvrsto ćete se držati svoga stava. Velika želja za susretom sa partnerom, ali možda neće biti dovoljno vremena.

 

Vaga

VagaKomentari osobe, čije vas je ponašanje u više puta iznerviralo, danas će vam samo začiniti dan. Bolje raspoloženje od popodnevnih sati. U odnosu sa voljenom osobom možda očekujete previše. Partner nije dužan da vam se uvijek prilagođava.

 

Škorpija

ŠkorpijaBesmisleno je reagovati na nečije provokacije, jer će vam to samo donijeti sukobe iz kojih kasnije nećete moći da se izvučete. Povucite se u svoje redovne obaveze i dajte sebi priliku da se smirite. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom.

 

Strijelac

StrijelacZaokupljeni ste u potpunosti dešavanjima na poslu. Neke stvari će morati da se dorađuju ili ispravljaju pa očekujte da će se jedan dio obaveza svaliti na vas, iako niste možda vi lično odgovorni za propust. Danas niste prilagodljivi i teško ćete se uklopiti sa voljenom osobom.

 

Jarac

JaracDrago vam je što ste uspjeli da se uklopite i na poslovan način komunicirate sa nekim osobama koje inače baš i ne “mirišete”. Ipak, niste u potpunosti makli nervozu od sebe i moguće je da ćete se postaviti pomalo arogantno prema osobi do koje vam je stalo.

 

Vodolija

VodolijaDosta ste zabrinuti u kom smjeru će se odvijati jedna poslovna situacija koju ste pokrenuli i možete se nakratko povući iz komunikacije sa kolegama. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Smatrate da voljena osoba danas suviše misli samo na sebe i svoje potrebe.

 

Ribe

RibeTeško ćete i danas uspijevati da se organizujete, jer je previše stvari došlo odjednom na dnevni red. Povremeno gubitak koncentracije. Jedna osoba vas svojim ponašanjem slatko provocira, očekujući da se pokrenete i reagujete. Vi lično još uvijek niste sigurni šta je ono što želite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info