Dnevni horoskop za 27.11.2017.

0

Ovan

OvanNagomilane obaveze će vam jako odvlačiti pažnju od nekih bitnih dešavanja oko vas. Pokušajte da ne dozvolite da vas drugi ometaju u onome što ste isplanirali. Kontakt sa nekim iz prošlosti vas u isto vrijeme i raduje, ali i donosi veliku sjetu.

 

Bik

BikOno što ste pokrenuli ili predložili sada ima veliku podršku od strane kolega ili najbližih saradnika. Danas možete promijeniti mišljenje o nekim ljudima. Poziv ili poruka koji su došli od nekoga ko vam je ranije bio vrlo bitan natjerali su vas na razmišljanje.

 

Blizanci

BlizanciSvjesni ste da morate žuriti i da ste ograničeni rokovima, ali sve nekako u posljednjem trenutku uspijevate da uklopite. Imate predispozicije za jedan bitan razgovor. Jako vam je stalo do jedne osobe, ali niste sigurni da ste na nju ostavili pravi utisak.

 

Rak

RakVrlo zanimljive informacije će danas doći do vas i razriješiti neku nedoumicu koju ste imali prema poslovnom saradniku ili kolegi. Nemojte se iznenaditi ukoliko danas neko, od koga to uopšte niste očekivali, počne da pokazuje veliko interesovanje za vas.

 

Lav

LavOtići ćete na posao, usput računajući koliko vam je vremena potrebno za svaku od obaveza koja vas čeka i unaprijed se nervirajući. Ne očekujte naročitu pomoć od drugih, jer je nećete dobiti. Moguće je da će vas neko preko poslovnog segmenta danas pozvati na sastanak ili piće.

 

Djevica

DjevicaU dosta ste promjenjivom raspoloženju, čas puni energije, čas dosta “mutni” i povremeno ćete imati problema da se skoncentrišete na neke zadatke koji su malo zahtjevniji. Moguće je da ćete dosta toga prolongirati ili ostaviti za naredni dan. Emotivno: blaga nesigurnost.

 

Vaga

VagaRazgovor sa nekim u ranim jutarnjim časovima vam je bukvalno dao krila, digao raspoloženje sto posto i sigurno je da ćete ostatak dana biti više nego dobro raspoloženi. Jedva čekate da ostavite poslovne obaveze iza sebe i da se posvetite nekome ko vam je jako interesantan.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeka prilika se danas otvorila pred vama i umjećete da je iskoristite, pogotovo što je moguće da je prije toga bila ponuđena nekom od kolega, ko nije mogao da je odradi na vrijeme. Prija vam što drugi imaju povjerenja u vas. Emotivno dizanje tek u popodnevnim satima.

 

Strijelac

StrijelacSvjesni ste da je nešto što vam se nudi danas prilično dobro, ali nedovoljno da biste bili u potpunosti zadovoljni. Planirani dogovor sa partnerom moguće je da ćete morati da odložite zbog obaveza, ali i zbog premorenosti i manjka energije.

 

Jarac

JaracNeko od vas zahtijeva da promijenite ponašanje, što vama još uvijek dosta teško pada. Smatrate da druga strana griješi i niste trenutno spremni na kompromis. U postupcima i riječima voljene osobe tražićete neka skrivena značenja, jer se danas osjećate nesigurno i sumnjate u partnerovu vjernost.

 

Vodolija

VodolijaDanas vam neko može prebaciti da niste odradili neku poslovnu obavezu kako treba, ali vi trenutno niste spremni da slušate tuđe kritike. Svjesni ste da je u datim okolnostima to bio vaš maksimum. Smatrate da se neko prema vama ne ponaša korektno. Emotivna distanciranost.

 

Ribe

RibeKoliko god danas ne željeli da obraćate pažnju na mišljenja i sugestije drugih, ipak ispada da su oni oko vas u pravu i da bi trebalo neke stvari da promijenite. Pokušavate da doprete do jedne osobe koja vas jako interesuje, ali trenutno nemate većeg uspjeha u tome.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info