Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Trenutno je samo Jupiter ostao u vašem polju karijere, a gro planeta premjestilo se u sektor budućnosti, ali i polje koje vlada podrškom, protežiranjem, prijateljima. Ove vam pozicije više odgovaraju pa će se i sve ono što se vezuje za poslovni segment ubrzati i aktivirati. Imaćete mnogo obaveza, mnogo promjena u posljednjem trenutku, mnogo žurbe i rješavanja pitanja u hodu, ali ćete kroz sve to uspjeti da prođete sa osmijehom i dobrim raspoloženjem. I vama je jasno da je neke stvari nemoguće odraditi bez vas.

Ljubav. Planeta Mars približava se aspektu sa oba vladara vašeg znaka – sekstilu ka Saturnu i opoziciji ka Uranu. S druge strane, Sunce i od drugog dijela sedmice i Venera su u dobrom aspektu na vaš znak pa sve ovo ukupno donosi gomilu dešavanja u ljubavnom životu slobodnima. Biće tu svega – i prošlosti i avantura i zaljubljivanja “na prvi pogled”, ali i nekih priča sa zauzetim osobama. U svakom slučaju, jedno je sigurno – neće vam biti nimalo dosadno. Što se tiče Vodolija u emotivnim i bračnim vezama, vi sada pokušavate da “ispeglate” situacije iz prethodnog perioda, kada ste svojoj voljenoj osobi, s vremena na vrijeme, zagorčavali život optužbma, svađanjima, nervozom. Polako stvari dolaze na svoje mjesto.

Zdravlje. Stariji pripadnici ovog znaka neka budu nešto obazriviji po pitanju zdravlja, naročito ako imaju problema sa krvnim sudovima i pritiskom. Kod mlađih dosta dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info