Vaga: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Odličan momenat za realizaciju promjena u poslovnom segmentu. Ne samo da ćete vi biti ažurniji, aktivniji već ćete uspijevati i da pokrenete one koji su oko vas. Možda će u nekim dogovorima koji su vam važni još uvijek biti povremenih zastoja, ali to uspijevate da riješite i da pronađete zajednički jezik sa saradnicima. Aktivira vam se sve ono što je vezano za inostranstvo pa se usmjerite i na tu stranu. Takođe, Vage koje su nezaposlene, sada bi već ozbiljno trebalo da se bace na traženje posla.

Ljubav. Prelazak Venere, koja vlada vašim znakom, u vaše polje pokreta i znak Strijelca, prijaće i slobodnim i zauzetim Vagama. Ovim prvim donijeće potrebu da se više druže, izlaze, ali će im donijeti i bolje raspoloženje i lakši pristup suprotnom polu. Ukoliko imate simpatiju, a ona je oklijevala da napravi neki konkretniji potez prema vama, sada ćete se vi mnogo više aktivirati i krenuti u osvajanje. Zauzete Vage će osjetiti olakšanje, jer će neki mračni oblaci krenuti da se razilaze sa neba njihove veze. Smanjiće se ona opsesivna ljubomora i potreba da kontrolišete partnera, koja vas je toliko mučila u prethodnom periodu. Voljena osoba i vi ćete češće nalaziti zajednički jezik, a bićete i više raspoloženi za druženja i izlaske.

Zdravlje. Od drugog dijela sedmice ćete početi da izlazite iz lošeg energetskog perioda i imunitet će početi da vam se popravlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info