Strijelac: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Budite strpljivi. Konjukcija Merkura i Saturna u vašem znaku donijeće vam ono što vam je potrebno – dogovore, pokret, neke nove projekte, ali je potrebno da prođe vrijeme i steknu se pravi uslovi za tako nešto. Zato ne žurite – sve će doći tačno onda kada treba. Zbog prisustva velikog broja planeta u vašem znaku tokom ovog perioda, imate sposobnosti i snage za akciju, ali i za izbijanje u prvi plan i dokazivanje nadređenima da ste “prava osoba za posao”.

Ljubav. U vašem polju ličnosti trenutno su Saturn, Merkur i Sunce, a od drugog dijela sedmice u njega ulazi i tranzitna Venera. Za slobodne bi ovo mogao biti jedan odličan period, jer će bez problema osvajati one za koje su zainteresovani. No, Merkur koji se sprema da krene retrogradnim hodom upozorava da se nekima od vas približava i osoba iz ljubavne prošlosti. Očigledno je da neke priče niste u potpunosti zaključili. Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima: da ste u nekom pretjerano dobrom raspoloženju – i niste. Ipak, svjesni ste da je na vama trenutno odgovornost za emotivnu vezu i imate namjeru da istrajete i da date sve od sebe da biste probleme sa voljenom osobom riješili.

Zdravlje. Mlađi povremeno mogu osjećati umor, ali će se brzo regenerisati i oporavljati. Kod starijih pripadnika ovog znaka potrebna je kontrola kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info