Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. U vašem polju koje se vezuje za posao, ali i za finansije, sada se nalaze Merkur, Saturn, Sunce (i od drugog dijela sedmice) i tranzitna Venera. Očigledno je da vas i posao i pare “hoće” pa je samo potrebno da se maksimalno fokusirate na ono što vam je bitno i istrajete dok ne postignete svoj cilj. Dobar aspekt vašeg vladara Marsa sa Saturnom donosi vam stabilne poslovne dogovore, bitne partnere ili jake projekte, a neki od njih se mogu vezivati i za rad sa strancima. Biće ovo vrlo korektna sedmica za vas.

Ljubav. Mjesec u vašem polju ljubavi, početkom ove sedmice, govori da su slobodne Škorpije već žestoko zainteresovane za nekog. Doduše, s obzirom na to da je u pitanju znak Riba, moguće je da je u pitanju tajna priča ili neka forma “zabranjene ljubavi”. Ipak, možda se neki od vas još uvijek ne usuđuju da se otvore prema osobi koja im se dopada, čekajući pravi trenutak za akciju. Baš taj pravi trenutak mogao bi da bude u drugom dijelu ove sedmice, kada će nekima od vas biti dosta čekanja i krenuće “u napad”. Što se tiče Škorpija u emotivnim i bračnim vezama, tenzije će između vas i partnera krenuti da popuštaju i kakav-takav mir će se vratiti u vaše odnose. Samo polako, biće ovo još bolje vremenom.

Zdravlje. Problemi sa variranjem pritiska, krvnim sudovima, ali i bubrezima i žlijezdama, mogući su kod starijih Škorpija. Mlađima problemi sa sinusima i glavobolja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info