Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Vaše polje karijere sada je bukvalno krcato planetama, s obzirom na to da i tranzitna Venera ulazi u njega u drugom dijelu ove sedmice. Da, možete uraditi zaista bitne stvari tokom ovog perioda, ali ovi aspekti nose i svoje upozorenje. Konjukcija Merkura i Saturna govori o tome da je potrebno da se prilagodite, a ne da pokušavate da istjerate svoje stavove, jer je malo vjerovatno da ćete uspjeti u tome. Takođe, sa nadređenima pokušajte da pronađete zajednički jezik, potrebna vam je njihova podrška.

Ljubav. Slobodne Ribe će ući u ovu sedmicu sa razmišljanjima o prošlosti i, ako ne budu pokušale da skrenu svoje misli na drugu stranu, vjerovatno će propustiti prilike koje im se sredinom sedmice nude, a koje donosi jedno novo poznanstvo. Bilo bi dobro da stavite tačku na neke stvari, a ukoliko baš ne možete, onda se polako pripremajte, jer skora retrogradnost Merkura donosi da ćete i te kako krenuti “korak unazad” i možda i kontaktirati bivšeg partnera. Što se tiče Riba u emotivnim i bračnim vezama, kontrolišite malo svoje ponašanje u prvim danima ove sedmice. Moguće je da ćete u jednom od svojih čuvenih loših raspoloženja napraviti problem bez problema sa voljenom osobom. Više se usmjerite na ljubav.

Zdravlje. Moguć je dodatni pad imuniteta pa ćete postati “otvoreni” za sve sezonske viruse, prehlade i kijavice. Starijim pripadnicima ovog znaka problemi sa venama i krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info