Rak: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Prvih par dana ove sedmice mogu biti prilično komplikovani i naporni za vas u poslovnom segmentu. Postoje mogućnosti za greške, ali i za problematične kontakte sa saradnicima i poslovnim partnerima. Neophodno vam je više fokusiranosti i koncentracije da biste kako valja riješili sve ono što se postavi pred vas. I u ostatku sedmice, iako će raspoloženje i okolnosti biti po vas lakši, savjetuje vam se da najviše pažnje usmjerite da provjerite ono što ste uradili, ali i da završite obaveze koje još uvijek nisu pri kraju.

Ljubav. Možete se jako zainteresovati za nekog, ali je evidentno da kod vas postoje sumnje da se ovoj osobi dopada neko drugi. Iz tog razloga nećete biti spremni da se aktivirate odmah, već ćete čekati da biste bili sigurni da i druga strana jeste zainteresovana za vas. Neki konkretniji potezi, a moguće i zanimljiva dešavanja, stoje vam u drugom dijelu sedmice, naročito oko vikenda. Što se tiče Rakova u emotivnim i bračnim vezama, vi ste bar u prvom dijelu ove sedmice, izuzetno osjetljivi i sa velikim promjenama raspoloženja. Neki od vas u ovom periodu mogu pomisliti da je partner krut i hladan, distanciran ili pak sumnjati u njegovu vjernost. Vrlo brzo će se neki crni oblaci razići i shvatićete da niste bili u pravu.

Zdravlje. U vašem polju zdravlja je već Sunce, a ove sedmice pridružiće mu se i tranzitna Venera. Vrijeme je da se energetski oporavite i ojačate imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info