Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Malo čudan tempo dešavanja tokom ove sedmice. U jednom trenutku zastoj i stagnacija, već u sljedećem trčanje navrat-nanos i pokušaji da sve završite na vrijeme. Takođe je i komunikacija sa kolegama, partnerima, saradnicima pa čak i šefovima prilično nestabilna u ovom periodu. Merkur se sprema za retrogradni hod i u konjukciji je sa Saturnom pa ćete najbolje uraditi ako svima prilazite sa obzirom i poštovanjem, jer će se onda i oni tako odnositi prema vama. Obratite više pažnje na dokumentaciju.

Ljubav. S jedne strane, vladara vašeg znaka hladi i smiruje aspekt sa Saturnom, a sa druge “prodrmava” ga i zagrijava aspekt sa Uranom. Šta ovo znači? U emotivnim vezama mogli biste da malo smanjite pritisak i na sebe i na partnera i da bilo kakve odluke donosite hladne glave. Naruku vam ide što Venera u drugom dijelu sedmice prelazi u znak Strijelca pa će voljena osoba umjeti da vas pozitivno inspiriše, da unese jednu lijepu energiju i živost u vaš odnos. Što se slobodnih Ovnova tiče, sigurno je da je u ovom periodu aktuelno više osoba kod vas. Ima tu i nekih bivših partnera i novih uzbudljivih poznanstava. Neki od vas teže smirenju i ulasku u stabilniji odnos, dok će drugi prije uživati u nekim neobaveznim pričama.

Zdravlje. Variranje ili visok krvni pritisak mogli bi donijeti problem starijim Ovnovima. Što se mlađih tiče, povremeno biste mogli da se osjećate ošamućeno ili da lakše “kačite” viruse.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info