Lav: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Pojačava se sve ono što se vezuje za rad sa inostranstvom i pojedini Lavovi mogu u ovom segmentu ostvariti zaista lijepe i profitabilne saradnje. Moguće je da ove sedmice dođe do nekih promjena u dogovorima koje vam baš i ne prijaju, ali je možda bolje da sačekate neki drugi, pogodniji momenat da ispravite ovu situaciju. Trenutno su svi oni oko vas nervozni i nespremni za prilagođavanje. Tokom ove sedmice, takođe, budite nešto oprezniji po pitanju obaveza, jer je moguće da ste propustili bitne stvari.

Ljubav. U vašem polju ljubavi trenutno se nalaze Merkur, Saturn i Sunce, a od polovine sedmice pridružiće im se i tranzitna Venera. Kao da su se zvijezde i planete udružile da vam u ovom periodu donesu dobro raspoloženje, mnogo druženja i izlazaka, ali i nekog finog sa kim ćete moći da se volite i uživate. Izuzetno ste šarmantni i pripadnici suprotnog pola vas prosto oblijeću. Iskoristite dane koji su pred vama za ulazak u jednu lijepu ljubavnu priču. Što se tiče Lavova u emotivnim i bračnim vezama, sve češće ćete sa voljenom osobom uspijevati da pronađete zajednički jezik, a evidentno je i da će vam se oboma raspoloženje jako popraviti. Ovo je odličan trenutak da se ponovo povežete i učvrstite vaš odnos.

Zdravlje. Uglavnom dobra energija i jak imunitet. Ipak, nešto više obazrivosti po pitanju ishrane neće vam biti naodmet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info