Jarac: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Mars, koji se nalazi u vašem polju karijere, u ovoj je sedmici u odličnom aspektu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. Ovaj će tranzit donijeti realizaciju dugo čekanih poslova, projekata, a kod nekih i priznanja i unapređenja, promjena radnog mjesta. Savjetuje se i onima koji su nezaposleni da budu aktivniji, jer je moguće da će, doduše uz nečije posredovanje, uspjeti da pronađu kvalitetno radno mjesto. Budite u ovoj sedmici aktivni, imate dovoljno i snage i volje i mogućnosti, ali i podršku drugih.

Ljubav. Očigledno je da suprotni pol želi komunikaciju sa vama, interesantni ste im i zanimljivi i, evidentno, vrlo privlačni. No, vi se uglavnom izgovarate obavezama i pravite “selekciju”, jer vas u ovom periodu ljudi uglavnom smaraju, pogotovo ako pričaju prazne priče i prodaju vam “fore” koje ste već sto puta vidjeli. Sa nekim ste vrlo često u komunikaciji i ova osoba vam dosta odgovara. Možda bi trebalo da razmislite da je pozovete da izađete zajedno? Što se tiče onih u emotivnim i bračnim vezama – vaše polje tajni je sada bukvalno krcato planetama pa bi bilo dobro da u ovom periodu ne sakrivate “treću osobu” od svog partnera. Ipak, i te kako je moguće da će se neki od vas odlučiti za malo tajnog flertovanja.

Zdravlje. Psihički pritisak i dalje je dosta aktuelan kod vas pa je potrebno da pronađete izduvni ventil i rasteretite se. Što se starijih tiče, uglavnom problemi sa kičmom i nogama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info