Dnevni horoskop za 26.11.2017.

0

Ovan

OvanRaspoloženje vam je tokom ovog dana promjenjivo. U jednom trenutku ste puni energije, već u sljedećem bi samo lješkarili, drijemali, opuštali se. Ako ste nekome obećali svoju pomoć, ova osoba će to i očekivati od vas. Usprkos trzavicama, ljubavna zbivanja biće pozitivna.

 

Bik

BikTokom cijelog dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju. Možete provesti vrijeme sa emotivnim partnerom, ali budite svjesni da je ovaj dan kao stvoren da nekoga animirate i osvojite. Prema tome, izađite iz kuće, prošetajte sa prijateljima, budite u društvu zanimljivih ljudi.

 

Blizanci

BlizanciDanas biste najradije proveli dan kod kuće, opuštajući se u prijatnoj atmosferi sa ukućanima, ali ste pozvani na neko društveno okupljanje ili proslavu (na koju vam se, iskreno rečeno, nimalo ne ide). Možda se i nećete provesti tako loše, nemojte odmah biti malodušni.

 

Rak

RakNiste uspjeli da ostvarite planove koje ste željeli i bićete u jednom prilično promjenjivom raspoloženju. Svaka će vam sitnica smetati i možete biti zajedljivi i previše kritički raspoloženi prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Možete pogoršati ionako krhku komunikaciju sa voljenom osobom.

 

Lav

LavDanas imate jedan bitan dogovor i jako vam je stalo da ostavite dobar utisak. Skloni ste pretjeranom trošenju i danas možete ozbiljno oštetiti svoj kućni budžet. Ako pravite neki ručak na koji ste pozvali prijatelje, ne pretjerujte, oni vas vole i kada ne spiskate sve pare na njih.

 

Djevica

DjevicaDanas vam baš ništa nije po volji. Partner se ponaša čudno, vi sumnjate šta li se to dešava u njegovoj glavi i polako počinjete da kipite iznutra. Ukućani vam ostavljaju najteže poslove ili se trude da pobjegnu i da sve što treba da se odradi “uvale” vama… Pa baš i nije neka bajna nedjelja.

 

Vaga

VagaDa se ne lažemo – ili ćete preležati cijeli dan ili ćete se truditi da budete van kuće sa prijateljima ili partnerom. Kada napokon odlučite da je vrijeme da se nešto uradi od kućnih obaveza, shvatićete da nemate nimalo volje ni želje za to. Tako da ćete odložiti za sljedeći vikend. Možda.

 

Škorpija

ŠkorpijaEmotivne dileme i trileme danas su prioritet Škorpijama. Kakva kuća, kakvi bakrači, kakve obaveze kada je emotivni segment neriješen? A danas vam baš to “krcka” strpljenje, čini vas nervoznim i nesigurnim. Toliko žarko želite da vidite jednu osobu, ali ipak ćete stoički izdržati, bez kontakta.

 

Strijelac

StrijelacZnate, sljedeći put kad budete pravili dogovore, možda bi bilo dobro da zapišete. Naime, danas će se ispostaviti da ste na sto strana obećali ili da ćete doći ili da ćete nešto odraditi. Pa, kako ćete se sada snaći u ovoj zbrci? To vjerovatno samo vi znate.

 

Jarac

JaracVi ste, kao i uvijek, ispoštovali sve ono što ste se dogovorili sa drugima. E, da, ti drugi – na njih čovjek očigledno ne može da se osloni pa je sigurno da ćete dobar dio dana biti nervozni zato što po nekim pitanjima i situacijama kasnite. No, bitno je da ipak stižete sve da završite.

 

Vodolija

VodolijaTroškovi u najavi. Ne možete vi da budete ni u nedjelju mirni, već morate da idete u neku skitnju, u neki šoping, ma bilo gdje – kao da vas pare prosto “žuljaju” u džepu. Ipak, provešćete se odlično, ali ipak povedite računa da ne potrošite sve do posljednje pare.

 

Ribe

RibePustićete danas da vaše voljeno biće odluči gdje ćete, kada i na koju stranu. Vi ćete se prepustiti i truditi se da odmorite mozak. No, naravno, neće baš sve biti tako bajno, jer se u sebi nećete slagati sa nekim partnerovim odlukama. Ali ćete, vrlo pametno, ćutati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info