Djevica: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Učvršćivanje postojećih odnosa, ali i mogućnosti za ponovo aktiviranje starih poslovnih partnerstava i dogovora stoje pred Djevicama ove sedmice. Generalno gledano, vaši planovi i poslovni projekti trenutno su u nekoj fazi zastoja ili se pak odvijaju jako sporo. Da se razumijemo, sve će se ovo regulisati, samo je potrebno vrijeme. U ovoj sedmici od vas će se zahtijevati velika posvećenost, fokusiranost i odgovornost pa se potrudite da date sve od sebe. Završite stare obaveze koje se gomilaju.

Ljubav. Pred slobodnim Djevicama je jaka mogućnost da obnove komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Doduše, neće se svi vratiti u prošlost, neki od vas su jako zainteresovani za osobu koja može biti nešto starija od vas, ali sa kojom imate savršenu komunikaciju i razumijevanje. I u jednoj i u drugoj varijanti, ovo su dani kada se mogu napraviti velike promjene i zaokreti – iskoristite ih na pravi način. Što se tiče Djevica u emotivnim i bračnim vezama, evidentno je da postoji određena blokada ili neispunjenost kod vas, ali se takođe vidi da ste maksimalno posvećeni odnosu sa voljenom osobom. Iako vam neke stvari ne prijaju ili vam pak smetaju, trudićete se da kontakt i komunikacija sa partnerom bude kako treba.

Zdravlje. Period kada morate više biti usmjereni na potrebe svog organizma, raditi na imunitetu, ali se i truditi da se odmarate što više. Manjak energije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info