Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Prvi dani ove sedmice zahtijevaju od vas više prilagođavanja u kontaktu sa onima sa kojima radite. Takođe, obratite više pažnje na dogovore, ali i papirologiju, jer se vaš vladar sprema da krene retrogradnim hodom pa je i te kako moguće da na nekoj strani “zabrljate”. Ipak, u vaše polje poslovnih partnerstava i onih koji su preko puta vas, ulazi tranzitna Venera pa ćete uspijevati da na lakši način ispravite probleme, ali i da ostvarite dobru komunikaciju sa onim saradnicima koji su vam važni.

Ljubav. Slobodni Blizanci su trenutno u fazonu druženja, izlazaka, proslava. Društveniji ste, a imate i više zanimljivih kontakata preko društvenih mreža. Iako ćete dolaziti i u kontakt sa ljudima koji mogu prilično nasrtljivo pokušavati da vas osvoje, ipak se u ovoj sedmici otvara mogućnost jednog ozbiljnog poznanstva sa osobom sa kojom se u isto vrijeme jako dobro razumijete, dijelite iste poglede na svijet, ali vam i prija njena energija i pažnja koju vam ukazuje. Blizanci u emotivnim i bračnim vezama su u periodu kada lakše nego inače mogu doći do skladne komunikacije sa partnerom. Čak i ako imate neke ozbiljne teme koje morate razmotriti, ovo su dobri dani da pronađete zajedničko rješenje.

Zdravlje. Malo problema sa stomakom, malo problema sa zglobovima, kičmom, mišićima. Starija generacija – reumatske tegobe i artritis.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info