Bik: Sedmični horoskop za period od 27.11. do 03.12.2017.

0

Posao. Bikovi su u velikom procesu promjena, kada je poslovni segment u pitanju. Doduše, dosta toga je još neaktivno ili nedefinisano, ali i sami primjećujete da se situacija ubrzava i da vas vodi ka vašim ciljevima. Neke situacije ili poslovni projekti jesu pri kraju i vama se nameće prilično jak i ubrzan tempo, ali ćete od drugog dijela sedmice moći da ga adekvatno pratite. U kontaktima sa onima sa kojima radite trudite se da budete stabilni, racionalni i pribrani i da se maksimalno fokusirate na one obaveze koje su vam bitne.

Ljubav. Merkur, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, trenutno je u konjukciji sa Saturnom i sprema se za svoje retrogradno kretanje. Slobodnima ova pozicija može donijeti ulazak u ozbiljnu emotivnu priču, možda i sa nekim sa kim imaju razliku u godinama. Kod nekih od vas ovaj aspekt ipak će više ići kroz sjećanje na prošlost i potrebu da sa bivšim partnerom ostvarite kontakt. Što se zauzetih tiče, vaša vladarka prelazi tokom ove sedmice u znak Strijelca, donoseći vam olakšanje i oslobađanje od emotivne težine koju ste nosili dok je bila u znaku Škorpije. Počećete i na partnera, ali i na odnos u cijelosti, da gledate optimističnije i veselije i lakše ćete uspijevati da se uklopite, ali i uživate u svojoj vezi.

Zdravlje. Došao je period kada bi trebalo češće da se opuštate, da budete na svježem vazduhu i okruženi pozitivnim ljudima, jer će vam to “dizati” energiju i donositi da se osjećate dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info