Dnevni horoskop za 25.11.2017.

0

Ovan

OvanNeiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o budućnosti uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

 

Bik

BikAko niste spremni na ustupke, ne započinjite raspravu s ukućanima. Čak i ako ste planirali dan posvetiti odmoru, griža savjesti vam to neće dopustiti. Ne podliježite pretjeranim analizama. Ne možete ispraviti greške iz prošlosti, ali zato možete spriječiti da do njih dođe u budućnosti. Posvetite se voljenoj osobi ili novoj vezi.

 

Blizanci

BlizanciOpustite se i pokažite svoju zabavniju stranu prirode. Uključite se u neke aktivnosti zajedno s ostalim ukućanima i na taj način razbijte dosadnu svakodnevnicu. Nemojte zanemariti društveni život. Pozovu li vas prijatelji, odazovite se.

 

Rak

RakNe zanemarujte važnost porodične komunikacije. Bližnji očekuju da raspravite o problemima, a ne da se pravite da ih nema. No pazite da se sve ne pretvori u svađu. Ako ste odvojeni od partnera, pronađite načina kako biste mu pokazali da vam nedostaje.

 

Lav

LavVi tačno znate šta hoćete i uvijek stremite ka onome što ste zacrtali. Zato vam nisu jasna ponašanja nekih ljudi kojima ste okruženi. Smatrate ih previše slabima i neodgovornima. Emotivniji ste nego inače, što partneru i te kako odgovara.

 

Djevica

DjevicaSmatrate da su neke promjene koje ste napravili u poslovnom dogovoru više nego dobre, ali ćete povremeno sumnjati u cjelokupan ishod. Nemate razloga da se opterećujete, sve ide više nego dobro. Sa zanimanjem posmatrate jednu osobu, ali ne želite da povučete prvi potez.

 

Vaga

VagaPlanovi vezani za ljude iz drugog grada ili inostranstva odvijaju se na željeni način. Jutarnja kafa ili večernje druženje uvode u vaš život zanimljive pojedince. Mogli biste dobiti poruku od osobe koju ste već zaboravili. Neki će danas ići na put, a oni koji ostaju kod kuće mogli bi čuti dobre vijesti od rodbine.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjećaćete zasićenost trenutnim načinom života. Sve vam djeluje predvidivo, učinite nešto da to tako ne bude. Odnosi s ukućanima iziskivaće više opreza. Dug boravak u kući ispuniće vas nezadovoljstvom. Prošetajte ili otiđite do prijatelja koji vas najbolje razumije.

 

Strijelac

StrijelacMalo usklađivanja će danas biti potrebno, ali je generalno energija ovog dana ipak dobra i moći ćete da bez pritisaka pristupite rješavanju određenih problema. Nekog kompromisa sa voljenom osobom danas mora biti ako želite da provedete mirno popodne i veče.

 

Jarac

JaracPoslovna situacija se neće bitnije promijeniti, a obaveze će biti već dobro poznate pa ćete ih obavljati s lakoćom. Ljubavna situacija ne donosi emotivno ispunjenje pa ćete preuveličavati partnerove nedostatke. Uveče biste se mogli odazvati pozivu za izlazak i dobro zabavljati do kasno u noć.

 

Vodolija

VodolijaNe odbijajte pozive za izlazak – spretno ćete voditi razgovore i predstaviti se u najboljem svjetlu. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas mirom i zadovoljstvom. Ne dopustite da vam crv sumnje pokvari lijepe izglede za nastavak odnosa. S vašom vezom je zasad sve u redu pa ne tražite probleme tamo gdje ih nema.

 

Ribe

RibePlanete će unijeti prolazan nered u vaše intimne odnose. Bićete osjetljivi i zabrinuti, ali suzdržite se od naglih odluka. Nemojte čekati da se zaljubite i da nova ljubav iz vašeg života potisne staru. Na taj ćete se način udaljiti od stvarnih potreba svog srca i biti nezadovoljni. Bolje skupite hrabrosti i preduzmite nešto.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info