Dnevni horoskop za 24.11.2017.

0

Ovan

OvanNeke opterećujuće situacije u poslovnom segmentu danas mogu biti završene na pravi način. Brzo razmišljate i imate inicijativu onda kada je to potrebno. Dan je odličan i u emotivnom segmentu i za one koji su zauzeti, ali i za slobodne. Vrijeme kada se možete dobro provesti i zabaviti. Nova poznanstva.

 

Bik

BikLjudi koji su vam poslovno važni danas će na pozitivan način reagovati na vaše prijedloge i inicijativu. Lako je doći do dogovora. Neki lijepi, sitni znaci pažnje prema voljenoj osobi ponekad mogu ostaviti veći efekat nego izjava ljubavi. Danas ćete na pravi način pokazati svom partneru koliko mislite na njega.

 

Blizanci

BlizanciDanas ste inspirisani i imate veliku motivaciju pa možete dosta toga pozitivnog uraditi. Samo je problem preokupiranost obavezama, jer imate sklonost da preuzmete na sebe više nego što možete obaviti. Osoba koja vam se dopada pokazuje veću inicijativu i zainteresovanost. Mogućnost susreta.

 

Rak

RakVelika angažovanost i ambiciozni planovi, ali ništa nije neostvarivo. Odličan dan da otvorite sebi neke nove prilike za posao, ali i za materijalnu dobit. Uspijevate da se u potpunosti uskladite sa voljenom osobom.

 

Lav

LavProfesionalizam, angažovanost, velika inicijativa – svi će danas primijetiti koliko ste aktivno uzeli učešće po svim pitanjima u poslovnom segmentu. Aktiviraćete se i po pitanjima ljubavi, naročito slobodni. Zanimljiva poznanstva, mada će neki Lavovi ipak osjetiti potrebu da kontaktiraju bivšu ljubav.

 

Djevica

DjevicaDanašnji trud i zalaganje u poslovnom segmentu su veliki, ali ipak je obaveza malo previše za vas. Moguće je da nećete uspjeti da odradite neke stvari koje su vam bitne. Ne žurite previše, da ne biste napravili još i neku grešku. Budite otvoreni i recite partneru šta mu zamjerate.

 

Vaga

VagaNadređena osoba je pozitivno odgovorila na jedan vaš prijedlog ili inicijativu, tako da su vam apsolutno otvoreni putevi da realizujete ono što ste planirali. Postavite se kao inicijator i u emotivnom segmentu – ne čekajte da neko priđe vama, pokažite jasno da želite da ostvarite jaču komunikaciju.

 

Škorpija

ŠkorpijaSve ono vezano za posao i planove danas će biti vaš prioritet i u tome ćete biti više nego uspješni. Možete biti zadovoljni onim što ste postigli i ostatak dana posvetite svom odmoru ili kontaktu sa dragim ljudima. U drugom dijelu dana će vas prijatno iznenaditi inicijativa od strane vaše simpatije.

 

Strijelac

StrijelacAko su svi prethodni dani u poslovnom segmentu bili promjenjivi, danas je trenutak da se angažujete maksimalno, jer je sve na vašoj strani. Sa velikom lakoćom ćete završiti ono što danima vučete i razvlačite. Susret sa voljenom osobom će samo dodatno začiniti ovaj uspješan dan.

 

Jarac

JaracPozitivna energija i lako odvijanje onoga što ste zamislili. Istina je da ste malo premoreni, ali uspijevate da na vrijeme završite sve ono na šta ste se obavezali. Radujete se susretu sa emotivnim partnerom ili dogovoru sa osobom koja vam je već duže vrijeme često u mislima. Zadovoljstvo i ispunjenost.

 

Vodolija

VodolijaNi sami ne možete da vjerujete koliko su se okolnosti, preko noći, promijenile. Ono što niste nikako uspijevali da pokrenete, danas se bukvalno odvija samo od sebe. Komunikacija sa partnerom je odlična, lako dolazite do dogovora i planova za popodnevne i večernje sate. Uživaćete do maksimuma.

 

Ribe

RibeSve ono vezano za poslovni segment danas funkcioniše kao po loju. Iskoristite ovaj dan i njegovu energiju da završite sve ono što vam je od značaja. Povremeno komunikacija sa voljenom osobom “klacka”, ali ste ipak zadovoljni, jer funkcionišete bolje nego u prethodnim danima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info