Dnevni horoskop za 23.11.2017.

0

Ovan

OvanDanas vaše riječi imaju veliku težinu i značaj pa se potrudite da se na pravi način predstavite ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Verujemo da ćete u poslovnom segmentu to i uspjeti. Ipak, izgleda da, kada je emocija u pitanju, nećete uspjeti da se uskladite sa voljenom osobom. Blago neraspoloženje.

 

Bik

BikOdličan dan, kada imate pravu mjeru u svemu što radite. Takođe, pristup poslovnim saradnicima je aktivan, angažovani ste i nije ni čudo što ćete biti više nego zadovoljni rezultatima. Ne ubjeđujete se sa voljenom osobom oko nekih potpuno nevažnih pitanja. Spustite loptu.

 

Blizanci

BlizanciJednu situaciju u poslovnom segmentu doživljavate kao izazov, jer ste svjesni da drugi misle da nećete uspjeti da je na zadovoljavajući način riješite. Jednoj osobi posvećujete svoju punu pažnju, ali ne dobijate dovoljno sa njene strane da biste bili sigurni da li joj se dopadate ili ne.

 

Rak

RakPrvi dio dana, to jest jutarnji sati, biće prožet nervozom i nemogućnošću da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Drugi dio dana je bolji, ali ćete ipak svoj mir pronaći tek u kontaktu sa emotivnim partnerom. Moguć je zajednički izlazak na ručak ili na večeru.

 

Lav

LavU prvom dijelu dana ćete se boriti sa nekom unutrašnjom nesigurnošću. Moguće je da ste zabrinuti nekolegijalnim potezom jedne osobe. Pustite, svako prije ili kasnije pokaže svoju vrijednost. U kontaktu sa voljenom osobom stoji blaga nervoza, ali ovo ćete uspijevati da kontrolišete.

 

Djevica

DjevicaKao i uvijek i danas ste spremni da priteknete u pomoć kolegama kojima je to potrebno. No, sigurno je da ćete ostaviti dovoljno vremena i za svoje obaveze. Jedna osoba vas jako privlači, ali i pored sve upornosti, teško ostvarujete pravi kontakt sa njom. Ipak, nemate namjeru da odustanete.

 

Vaga

VagaNemojte dozvoliti da danas neko utiče na vas svojim negativnim stavom. Vi najbolje znate svoju vrijednost, kao i kvalitet onoga što radite. Nekim ljudima je zajedljivost i cinizam očigledno u krvi, ne padajte na to. Voljena osoba ima neke zanimljive prijedloge za vas. Vrijedi razmotriti ih.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe uzimajte sve informacije danas zdravo za gotovo, jer biste se kasnije mogli razočarati kada shvatite da neke od njih nisu tačne. Zato ne reagujte i ne radujte se prije vremena. Blagi gubitak energije pa možda nećete biti dovoljno raspoloženi za susret sa voljenom osobom.

 

Strijelac

StrijelacDanas je najbolje u potpunosti se posvetiti obavezama i sve druge planove potisnuti u stranu. Ne dozvolite da se dodatno gomilaju stvari koje ćete svakako morati završiti kad tad. Nije vam jasno zašto voljena osoba konstantno mijenja raspoloženje. Ne možete nikako da je razumijete.

 

Jarac

JaracOnim ljudima koji su vam bitni za poslovni segment danas možete na pravi način objasniti i prezentovati neke svoje ideje i planove. Vrijeme je da se aktivirate u mnogo većoj mjeri. Teško je da ćete danas uspjeti da ostvarite pravi kontakt sa emotivnim partnerom. Razmimoilazite se što se vremena tiče.

 

Vodolija

VodolijaOdličan dan da zažive neke promjene koje ste odavno pokušavali da pokrenete. Takođe, nemojte se iznenaditi nekom prilično solidnom, neočekivanom sumom novca. Imate svu moguću pažnju voljene osobe, ali premalo vremena da danas provedete sa njom.

 

Ribe

RibeDanas imate sve što vam je potrebno da ostvarite jedan uspješan dan. Dovoljno ste motivisani, dobro raspoloženi i kontakti sa ljudima će vam pričinjavati zadovoljstvo. Voljena osoba je danas spremna da vam se u potpunosti posveti. Njena podrška je nešto što vam je sada neophodno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info