Dnevni horoskop za 22.11.2017.

0

Ovan

OvanUžurbanost i velika energija u poslovnom segmentu pa iskoristite dan da pokrenete neka pitanja koja su vam veoma bitna. Dobre poslovne vijesti će vam dodatno podići samopouzdanje. U postojećim emotivnim odnosima veliki porast strasti. Neko pokušava da vas animira i šarmira.

 

Bik

BikNe žurite danas sa nekim odlukama, dajte sebi vremena da dobro razmislite o svom sljedećem potezu. Prvenstveno se vodite dugoročnim, ne kratkoročnim ciljevima i efektima. U ljubavi stoji veliko zadovoljstvo i povezanost sa partnerom. Dajete sve od sebe da se vaša veza produbi.

 

Blizanci

BlizanciKoliko će god u jutarnjim satima izgledati da ćete lako doći do onoga što ste namjeravali, toliko će od podneva početi da “iskaču” situacije koje vam ne idu naruku. Očekujte naporan, ali ipak uspješan radni dan. Velika angažovanost prema voljenoj osobi. Partner će biti prijatno iznenađen vašim postupcima.

 

Rak

RakU drugom dijelu dana se pred vama mogu postaviti neke komplikovane i napete situacije u poslovnom segmentu. Sačuvajte svoju pribranost da biste mogli adekvatno da odgovorite na sve izazove. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom, jer i ona ima svojih briga. Podržite jedno drugo.

 

Lav

LavDanas vam ide od ruke organizacija drugih, dok ćete vi lično teško uspijevati da ostvarite ono što ste sami sebi zacrtali. No, ipak ćete biti zadovoljni rezultatima koje postignete. Povremena napetost će nestati u komunikaciji i susretu sa voljenom osobom, ali i sa nekim prijateljima koje odavno niste vidjeli.

 

Djevica

DjevicaPravo je vrijeme da se angažujete oko nekih planova koje ste do sada zanemarivali. U odličnom ste raspoloženju pa će sve ići mnogo brže od očekivanog. Iako možda niste planirali večernji izlazak, moguće je da nećete moći da odolite jednom pozivu. Odlično raspoloženje.

 

Vaga

VagaJako ste dobro raspoloženi i osjećate optimizam po pitanju jednog poslovnog dogovora. Moguće je da će vam nadređeni malo pokvariti planove, jer će se miješati u ono što ste vi već zamislili, ali ne nervirajte se – i ovako će sve ispasti više nego dobro. Odlično se osjećate u kontaktu sa voljenom osobom.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaši planovi za današnji dan vrlo su optimistično napravljeni, a to ćete vrlo brzo i shvatiti, kada krenu problemi. Ispada kao da vam danas ništa ne ide naruku i svi se nekako samo postavljaju kao prepreka. Manje nerviranja, opustite se – ako ne riješite i ne završite danas, to ćete uraditi sutra.

 

Strijelac

StrijelacPoslovni segment vam danas zadaje brige. Promjene u dogovorima sa poslovnim saradnicima nisu nešto na šta ćete vi lako pristati pa je moguća jedna malo napetija energija. Danas ćete biti teški i komplikovani u odnosu sa voljenom osobom. Spustite loptu i ne budite tvrdoglavi.

 

Jarac

JaracNeko od kolega ili saradnika danas se ponaša dosta neodgovorno i svojim neispunjavanjem dogovora samo dodatno usporava i vas. Uspijevaćete jedno vrijeme da se obuzdavate i ćutite, ali ćete mu na kraju skrenuti pažnju. Ne budite ljubomorni, vaša voljena osoba ne zaslužuje toliko nepovjerenje.

 

Vodolija

VodolijaNeko od kolega vas svojim ponašanjem izuzetno nervira, koliko god se vi trudili da mu progledate kroz prste, moguće zbog mladosti ili nedovoljnog iskustva. Neko pokušava da flertuje sa vama, ali ste vi suviše neopušteni i niste spremni na komunikaciju. Danas ste dovoljni sami sebi.

 

Ribe

RibeDanas se osjećate mnogo bolje nego prethodnog dana i na lakši način ćete izlaziti nakraj sa nekim napornim ljudima u vašem okruženju. Smatrate da ste jednoj osobi na pravi način pokazali da ste zainteresovani, ali to je samo vaša perspektiva. Potrudite se, možete vi mnogo više.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info