Dnevni horoskop za 21.11.2017.

0

Ovan

OvanOpustite se po nekim svojim planovima vezanim za poslovni segment. Situacije napreduju dobro, samo je danas tempo nešto sporiji. Uspjećete do kraja dana da realizujete zamišljeno. Primjećujete da se jedna osoba sa kojom ste poslovno vezani i te kako angažuje oko vas.

 

Bik

BikOsjećate da su neke promjene počele da se dešavaju. Svjesni ste da još mnogo toga morate uraditi da biste ostvarili ono što ste planirali, ali sada radite sa mnogo većom energijom i entuzijazmom. Voljena osoba vas danas može prijatno iznenaditi. Odgovorite jednakom mjerom.

 

Blizanci

BlizanciU potpunosti ste usmjereni na sve ono što se vezuje za finansijski segment. Moguće je da očekujete neki priliv, ali je malo vjerovatno da će on danas biti realizovan. U nekom novom poznanstvu, komunikacija se dosta brzo razvija. Zadovoljni ste u kom pravcu sve ovo ide.

 

Rak

RakNemojte padati u dubiozu ukoliko vam nadređeni danas skrene pažnju na to da ste napravili neki propust. Ne shvatajte ovo odmah drastično, već prije kao pozitivan podsticaj da grešku i ispravite. Oraspoložiće vas prisustvo i pažnja voljene osobe, ali i malo lakog flerta sa kolegom.

 

Lav

LavOčekujete mnogo od jednog dogovora i opeterećujete se razmišljanjima. Nerviranjem situaciju nećete niti promijeniti niti ubrzati, pustite da stvari idu spontano, same od sebe. Uznemireni ste zbog nekog postupka osobe koja vam je simpatična, jer kvari sliku koju ste imali o njoj.

 

Djevica

DjevicaVaša pažnja je danas rasuta na više strana. Poslovne obaveze će vam vjerovatno oduzeti dosta vremena, ali ćete moći da budete zadovoljni rezultatima. Susret sa nekim koga dugo niste vidjeli neće ispuniti vaša očekivanja. Djevicama moguć danas flert preko posla, čak i ulazak u avanturu.

 

Vaga

VagaSvojom inicijativom i angažovanošću pokrenućete jedan dogovor, koji već duže vrijeme stagnira. Vaše ideje su u ovom periodu više nego dobre i skrenite pažnju nadređenom na njih. Jedna osoba se vrti danima oko vas i pokušava da vas osvoji. Možda ćete danas pristati na izlazak sa njom.

 

Škorpija

ŠkorpijaNiste planirali da neke poslove završavate danas, ali situacije će se namjestiti baš u tom pravcu. Takođe, novčani segment je danas povoljan, mogući su prilivi koje niste očekivali. Angažovani ste prema voljenoj osobi i posvećujete joj punu pažnju. Emotivno zadovoljstvo i strast.

 

Strijelac

StrijelacNesklad u onome što ste planirali i u onome što možete ostvariti. Može vas oneraspoložiti i manji trošak ili neplanirani izdatak za kuću. Preosjetljivi ste u odnosu sa voljenom osobom i možete prenagljeno reagovati, iako sa njene strane nije postojala nikakva loša namjera. Budite malo smireniji.

 

Jarac

JaracMorate se angažovati po pitanju nekih ličnih prioriteta i moguće je da nećete moći da obratite dovoljno pažnje na svoje obaveze. Postoji mogućnost za greške, ali i za kritiku od strane starijeg kolege. Iako vam neko jasno pokazuje svoju naklonost, ustručavate se da napravite neki konkretniji potez.

 

Vodolija

VodolijaKolege su danas očigledno samo na riječima jake, jer kada vam bude zatrebala konkretna pomoć, svi će nestati u nepoznatom pravcu. Prija vam što vam jedna osoba posvećuje pažnju, ali nikako ne uspijevate da provalite da li je samo ljubazna ili je emotivno zainteresovana za vas.

 

Ribe

RibeVaše misli su danas malo opterećene emotivnošću i teško je da ćete moći da pružite svoj pravi doprinos u poslovnom segmentu. Pazite samo da ne propustite nešto što vam je važno ili zbog čega bi vam saradnici mogli zamjeriti. Nezadovoljstvo ljubavnim životom je evidentno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info