Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Nije ova sedmica nimalo loša po vas. Istina je da ćete imati posla više nego ikad, ali makar ćete kroz njega uspjeti da zaradite i ostvarite dobre rezultate. No, ovo ne znači da će vam biti lagano, naprotiv. Nadređeni vam nameću neuporedivo više odgovornosti nego do sada i vi ćete se truditi da dato povjerenje i opravdate. Nemate razloga za brigu, imaćete zaista malo situacija u kojima nećete znati šta da uradite, a i tada ćete imati pomoć od strane autoriteta ili starijih kolega. Sve u svemu – korektno.

Ljubav. Vi ste u dobrom raspoloženju, pripadnici suprotnog pola se konstantno “vrzmaju” oko vas, ali vi trenutno imate oči samo za jednu osobu. Ovo može biti neko ko je par godina mlađi od vas ili makar mladolika osoba, ali kolika god ova razlika bila, ona trenutno ne smeta ni vama ni drugoj strani. Takođe, Vodolije u ovom periodu imaju mogućnosti za flertovanje i neka zanimljiva dešavanja preko poslovnog segmenta, ali i preko prijatelja. Koristite ove dane koji su povoljni za vas, družite se, a možda se i ozbiljno zaljubite. Vodolije u emotivnim i bračnim vezama, od drugog dijela sedmice, počeće da sa svojim partnerom funkcionišu neuporedivo bolje nego do sada. Ostavljate neke tmurne dane za sobom i polako ponovo počinjete da se približavate jedno drugom.

Zdravlje. Moguće je da ćete imati manje glavobolje, dok bi stariji povremeno mogli imati variranje pritiska. No, generalno gledano – dobro ste.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info