Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Jedno isplanirate, a nešto potpuno drugo se dešava “na terenu”. Vaša organizacija jeste korektna, ali trenutno ne možete uticati na okolnosti, koje kao da se utrkuju da vas usporavaju, koče, koje kao da vam non stop nameću neke nove i nove situacije kojima morate “koliko odmah” posvetiti svoju punu pažnju. Nije ni čudo što ste toliko umorni povremeno, s obzirom da se stalno trudite da ne probijete rokove i sve ispoštujete. Neki bitni dogovori su vrlo aktuelni tokom ove sedmice i pokušajte da im se posvetite.

Ljubav. Vaše polje okoline, ali i osoba koje vam dolaze “sa puta”, trenutno je najpovoljniji segment za pronalaženje novih simpatija i zaljubljivanje. No, ima i onih Vaga koje će od samog početka sedmice početi da motaju po mislima nekog od bivših partnera i ozbiljno razmišljati da ga kontaktiraju. Štagod da je od ovoga važeće kod vas (ili pak nešto potpuno treće), negdje se morate pomiriti sa činjenicom da se nećete emotivno ostvariti baš lagano. Mnogo prepreka stoji, koje se mogu prevazići, ali je za to potrebno vrijeme i strpljenje. Vage u emotivnim i bračnim vezama nekako uspijevaju da funkcionišu, iako je to još uvijek daleko od onog mira, sklada i stabilnosti kojem se vi nadate. Biće to bolje uskoro, ne odustajte.

Zdravlje. Trudite se da djelujete preventivno, da brigom i obzirom prema svom organizmu. Pravilnom ishranom i odmorom poboljšate svoj imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info