Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Ova sedmica vam zaista donosi mnogo posla i obaveza, ali vam daje i istrajnost i spremnost da preuzmete na sebe bilo kakav radni zadatak i da ga uspješno završite. Tokom ove sedmice Sunce ulazi u vaš znak, donoseći vam dodatno snagu, volju, entuzijazam, ali i pokreće značajne poslovne dogovore i planove. Neke priče koje čekate da pokrenete sada mogu biti realizovane. One prilike koje vam se sada ukažu svakako treba iskoristiti, jer su rezultat vašeg rada iz prethodnog perioda.

Ljubav. Već neko izvijesno vrijeme, slobodni osjećaju simpatije prema jednoj osobi, ali se ustručavaju da joj to i kažu, već fukcionišu na drugačiji način – tretiraju je kao prijatelja, kao osobu sa kojom često komuniciraju, šale se, možda i izlaze. Pravi je momenat da se više otvorite i drugoj strani pokažete da ste istinski zainteresovani, pošto ona u ovom trenutku nije sigurna u to šta vi želite i da li vam se uopšte dopada. Oni u emotivnim i bračnim vezama su i dalje pod dominacijom od strane partnera, ali u ovom periodu taj pritisak počinje da popušta. Vjerovatno je da ste neke nesuglasice i probleme riješili i da ćete moći da uđete u dane koji su ipak mirniji i stabilniji za vaš odnos.

Zdravlje. Pad imuniteta jeste nešto što je evidentno i kod mlađih i kod starijih, ali će ulaskom Sunca u vaš znak i ovo krenuti da se popravlja. Osjećaćete se bolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info