Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Neki pregovori ili dogovori (pogotovo ako su u pitanju stranci) sve više se zahuktavaju. Neke situacije vas pomalo nerviraju, ali uspijevate da zadržite hladnu glavu i diplomatski stav. Ukoliko do potpisivanja i ostvarenja ne dođe tokom ove sedmice, tokom sljedeće sigurno hoće. U ovoj sedmici dosta gubite snagu i energiju, zato što pokušavate da odjednom djelujete na više strana. Sve je to u redu, ali možda bi bilo bolje da se usmjerite samo na ono što vam je najbitnije.

Ljubav. Venera iz vašeg znaka tokom ove sedmice pravi sekstil sa Plutonom, a Mars, vladar vašeg znaka, odvaja se od kvadrata sa istom planetom. U prevodu – slobodne Škorpije, koje su do sada imale neku formu blokade ili ograničavanja kada je u pitanju osvajanje osobe koja ih izuzetno privlači, od ovog perioda mogu da ostvare svoje želje i težnje. Sprema vam se jedna uzbudljiva, izuzetno snažna veza koja ima predispozicije da traje. Škorpije u emotivnim i bračnim vezama polako ostavljaju jedan naporan period, ispunjen ljubomorom i pritiskom, sa voljenom osobom. Ulazite u neke mirnije i opuštenije dane. Ovu sedmicu iskoristite za jačanje ljubavi i povezanosti sa partnerom, ali i za krevetske “igrarije”.

Zdravlje. Za pripadnike ovog znaka i dalje je vrlo aktuelna potreba za odmorom, opuštanjem, boravkom na svježem vazduhu. Sve će vas to opuštati i oslobađati od napetosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info