Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. U ovoj sedmici je vaše zalaganje i ulaganje truda u sve ono što je vezano za poslovni segment više nego evidentno. Kao da ste se dodatno probudli, krenuli ste i više ne možete da se zaustavite. Imaćete ozbiljne razgovore sa nadređenima, jer će neki od vaših šefova smatrati da je otvoren period za vaše unaređenje ili promjenu radnog mjesta ili pak dobijanje novih, odgovornijih poslovnih projekata. Savjet za vas: sve što je vezano za papirologiju i stare, nezavršene obaveze, privodite kraju što prije.

Ljubav. Trenutno je slobodnim Ribama najotvoreniji za nove emotivne šanse poslovni segment. No, budite svjesni da nova poznanstva ne moraju automatski prerasti u bilo šta bitnije i ozbiljnije. Važno je da se vi dobro osjećate i da uživate u pažnji koju će vam posvećivati pripadnici suprotnog pola. Iskreno, ne bi se moglo reći da ste vi trenutno otvoreni za početak neke nove ljubavne romanse. Ribe u emotivnim i bračnim vezama će imati povremeno trenutke kada se voljena osoba može naduriti, ućutati, zatvoriti. Ipak, ovi momenti će biti prilično kratki i lako ćete uspijevati da ih prevaziđete. Savjetuje vam se da što više vremena provodite zajedno, ali u nekim zabavnim aktivnostima – izlascima, šetnji, druženju.

Zdravlje. Nemate dovoljno energije i nije ni čudo što će kod nekih imunitet početi da klacka. Više obratite pažnju na potrebe svog organizma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info