Rak: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Od samog početka sedmice, veoma ozbiljno ćete zaroniti u obaveze i one svakodnevne, ali i u one koje su u prethodnom periodu ostale nezavršene. Budite spremni na jak tempo, jer je sigurno da će vam ova sedmica baš to i donijeti. Malo će vas nervirati usporenost i letargija kod onih sa kojima ste u kontaktu, ali to trenutno ne možete promijeniti pa pokušajte da se prilagodite. Sve ono što je vezano za inostranstvo i saradnju sa stranim firmama aktiviraće se i neki od vas mogu sklopiti vrlo profitabilna partnerstva.

Ljubav. Konjukcija Mjeseca, koji je vaš vladar, sa Merkurom i Saturnom na samom početku sedmice, kod nekih od vas, probudiće potrebu za ostvarivanjem kontakta sa bivšim partnerima. Sve je to divno i krasno, ali dragi Rakovi, vaše polje ljubavi je maksimalno aktivirano, ne trošite svoju snagu na prošlost, već se okrenite budućnosti. I ove ste sedmice pod odličnim aspektima koji govore o jakim mogućnostima za dublje povezivanje sa osobama koje su oko vas, a od kojih se neko može izdvojiti kao budući partner. Rakovi u emotivnim i bračnim vezama su izašli iz jedne naporne sedmice i ušli u period u kojem je prvenstveno potrebno da ozbiljno porazgovarate jedno s drugim. Lako ćete dolaziti do rješenja i kompromisa.

Zdravlje. Zdravstveni segment trenutno nije najstabilniji i trebalo bi da se postavite odgovornije prema sebi. Dosta umora i iscrpljenosti u ovim danima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info