Ovan: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Sedmica pred vama može biti izuzetno plodonosna, naročito kada su poslovne saradnje i partnerstva u pitanju. Imate dobre šanse za pokretanje novih dogovora, ali i za učvršćivanje postojećih saradničkih odnosa. Ovnovi koji su nezaposleni mogli bi da se aktiviraju, jer su u periodu kada će umjeti na pravi način da se predstave potencijalnom poslodavcu. Naglašeno polje inostranstva donijeće onima koji rade sa strancima nešto više nerviranja, ali i solidne rezultate. Dobar period za kurseve i učenje jezika.

Ljubav. Slobodni Ovnovi su se  zaljubili i kao da se ne snalaze u ovoj situaciji. Umjesto da primenite vaš klasični “napad”, nekako ste se ušeprtljali, zašećerili pa samo cvrkućete, trudite se da osobi koja vam se dopada pokažete onu bolju stranu sebe. Vaša simpatija nije nimalo ravnodušna prema vama, samo vas pušta da se “krčkate” i pomalo vam udara čežnju. Ovnovi u emotivnim vezama i brakovima u ovoj sedmici su prisniji i bliskiji sa voljenom osobom. Iako će i dalje povremeno biti “uboda” ljubomore i sa vaše i sa druge strane, evidentno je da se sklad ipak vraća u vaš odnos. Pošto će voljena osoba u ovoj sedmici biti posebno nježna i romantična, uživajte u pažnji koju ćete dobijati.

Zdravlje. Ne zanemarujte probleme sa zdravljem, pogotovo ako ste stariji pripadnik ovog znaka. Idite na kontrolu kod nadležnog doktora. Mlađi – povremeni problemi sa glavom ili sinusima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info