Dnevni horoskop za 19.11.2017.

0

Ovan

Pitanja ljubavi i srca možda ne idu baš tako glatko kako ste zamišljali. Možda je nečiji pristup bio previše agresivan, možda ste vi bili previše napadni po pitanju vaših želja. Tenzija raste i stvara se disharmonija umjesto ljubavi. Možda je vrijeme da preispitate svoju vezu. Ako ste sami, vjerovatno je tako i najbolje za sada.

 

Bik

Kada je u pitanju ljubav i romantika, osjećate se nevjerovatno darežljivi. Puni ste ljubavi danas, što vas čini najpoželjnijom osobom u vašoj oklini. Udružite se sa nekim ko dijeli vašu želju za avanturom i spontanošću. Potreban vam je neko ko može da drži korak sa vama i vašim zahtjevima. Ako osoba sa kojom ste trenutno na ispunjava vaše zahtjeve, potražite na drugom mestu.

 

Blizanci

Ako stvari baš ne teku glatko u vašoj vezi, nemojte prebrzo da zaključite da je to samo vaša krivica. Zapamtite da je za vezu potrebno dvoje. Ako to ipak nije slučaj, kažite svom partneru kako se osjećate. Iako ste možda oboje strastveni, ono što će vas održati je iskrenost, osjetljivost i uzajamno razumijevanje.

 

Rak

Vaša seksualnost je na vrhuncu danas. To će vam možda biti jedina misao u glavi danas. Svaka osoba koju sretnete će probuditi neka osjećanja u vama, iako ste možda već u vezi sa nekim. Ako niste u vezi, sada je pravi trenutak da napravite prvi korak. Vaša želja za ljubavlju je jaka pa bi zato trebali i nešto da uradite po tom pitanju.

 

Lav

Unesite više strasti u vaš ljubavni život. Počnite tako što ćete biti malo više avanturistički nastrojeni. Što smjeliji budete bili to će i naklonost koju dobijete biti veća. Iako možda više volite da sve isplanirate unaprijed, vaš ljubavni život je trenutno u fazi gdje bi suprotan pristup bio mnogo efikasniji. Budite samouvjereni u svoju spontanost kada je u pitanju ljubav.

 

Djevica

Skorašnji konflikt koji ste imali će možda probuditi bijes u vama. To je izuzetno jako osjećanje i možda će vas natjerati na svađu. Stanite, izbrojte do deset i usmjerite tu energiju koja se nagomilala na drugu stranu. Iskoristite je kao gorivo za svoje romantične poslove. Smirite situaciju tako što ćete provesti noć sa svojom voljenom osobom.

 

Vaga

Možda baš i nemate sreće kada su u pitanju stvari koje se tiču osjećanja, možda smatrate da bi trebalo da preuzmete neku akciju. Ali budite obazrivi ako mislite da reagujete samo zato da bi nešto pokrenuli. Možda je najbolje za vas da se opustite i uživate u momentu, prava ljubav će naći put do vas, a kada se to dogodi vaše baterije će taman biti napunjene.

 

Škorpija

Ljubav i romansa su danas u vazduhu, zato se slobodno opustite i osjetite ih. Umjesto vašeg pasivnog i nježnog osjećaja ljubavi, emocije koje ćete osjećati mogu biti silovite, strastvene i agresivne po prirodi. Prepustite im se dok budete zavodili osobu svojih snova. Preuzmite vodstvo i pokažite koliko volite život i dobru zabavu.

 

Strijelac

Ako niste iskusili ljubav koju ste željeli, možda je to zato što je niste ni tražili. Ako ste u vezi sa nekim i ne osjećate se ispunjeno, razmislite o tome da porazgovarate na tu temu otvoreno i kažete šta očekujete od vaše veze i šta je to što vas čini srećnima. Ako niste u vezi, a želite je, morate da imate malo argresivniji pristup da biste upoznali osobu koju želite.

 

Jarac

Slobodno poremetite ravnotežu kako bi ispunili svoja očekivanja, pogotovo u spavaćoj sobi. U nastojanju da održite mir i zadovoljite voljenu osobu, zapostavili ste sopstvene želje. Praviti kompromis zarad osjećanja drugih može biti plemenito, ali to vas neće dovesti do onog što vi želite. Sad je pravo vrijeme da budete malo agresivniji kada je u pitanju ljubav i ono što vi želite.

 

Vodolija

Ništa vam nije teško da uradite, ali zašto stalno insistirate na tome i ako vas to povređuje? Da li pokušavate da impresionirate nekog na taj način? Lako možete biti povrijeđeni, kao uostalom i svi pa zašto to negirate. Radite stvari koje vama prijaju, a ne da bi ostavili utisak na nekog, pogotovo kada je u pitanju ljubav.

 

Ribe

Fizički ste spremni i vaša želja za strašću i ljubavi je intenzivna. Iskombinujte ova osjećanja da bi proveli strastvene noći pune ljubavi i romantike. Niko neće moći da vam se odupre. Ključ je u tome da se uvjerite da ne poklanjate svoju ljubav nekome ko je nije dostojan. Uparite se sa osobom koja vas cijeni zbog toga što jeste.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info