Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Iako ćete povremeno imati poneku opasku ili kritiku od strane poslovnih partnera ili nadređenih – u smislu da se previše rasipate ili da vam je premnogo vremena potrebno da završite neke stvari, generalno je ova sedmica poslovno povoljna po vas. I dalje važi ona varijanta da sporije dolazite do svojih ciljeva, ali bar tokom ovog perioda nemate nikakvih većih prepreka i okolnosti koje vas sputavaju. Sve svoje snage uložite u jedan poslovni projekat ili dogovor, jer možete imati odlične rezultate.

Ljubav. Slobodne Djevice su sada već veoma zanesene nekim i imate osjećaj kao da koračate po oblacima – maštate i razmišljate non stop. Ono što je problematično jeste što se priča za koju ste zainteresovani odvija izuzetno sporo i nikako da se u potpunosti ostvarite sa simpatijom. Gledajte to na drugi način – ova ljubavna priča može biti izuzetno bitna po vas i zato u njoj i ne treba žuriti. Okolnosti vas same usporavaju, dajući vam priliku da se što više povežete sa osobom koja vam se dopada. Djevice u emotivnim i bračnim vezama bi u ovom periodu trebalo da provode što više vremena sa voljenom osobom. Neke stare vatre, ali i bliskost, sada se mogu ponovo aktivirati pa ne propuštajte priliku.

Zdravlje. Starije Djevice bi mogle da obrate pažnju na prehlade, sezonske viruse, ali i na hronične probleme sa jetrom ili žučnom kesom. Kod mlađih korektan period.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info