Blizanci: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Stoji da se u ovom periodu morate, vrlo nerado, prilagođavati onima sa kojima poslovno sarađujete, ali morate da razumijete da vam to ipak ide u korist. Potrebno je da zaista pokažete zrelost, odgovornost, da bi oni sa kojima radite mogli da računaju na vas i povjere vam poslove i projekte za kojima čeznete. Imaćete osjećaj da su se neke situacije usporile i to vas može nervirati, pogotovo ako se vezuju za dogovore sa strancima ili papirologiju koju morate završiti na vrijeme. Ne brinite, sve stižete.

Ljubav. U ovom ste periodu izuzetno šarmantni i jako privlačni suprotnom polu. Osvajate sa lakoćom osmijehe i privlačite pažnju. Ako je ono što želite avantura i dobar provod, vrata za tako nešto su vam širom otvorena. Međutim, ukoliko imate zaista ozbiljne namjere prema nekome i jako ste zaljubljeni u ovu osobu, moraćete da se pomirite sa tim da je ne možete osvojiti preko noći. Budite uporni i ne odustajte. Blizanci u emotivnim i bračnim vezama ove bi sedmice mogli malo ozbiljnije da shvate neke prekore i primjedbe od strane partnera i da shvate da se u nekim situacijama zaista ponašaju neozbiljno. Bićete spremniji da prihvatite prijedloge osobe koju volite i lakše ćete zajednički fukcionisati.

Zdravlje. Kod starije generacije, ove sedmice može doći do aktiviranja hroničnih problema. Mlađi bi trebalo da više obrate pažnju na imunitet i da se češće odmaraju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info