Bik: Sedmični horoskop za period od 20.11. do 26.11.2017.

0

Posao. Boravak Venere u znaku Škorpije donosi iscrpljujuće, intenzivne odnose sa poslovnim saradnicima. Ne mora da znači da postoje bilo kakve konfliktne situacije, ali ćete se vi lično često osjećati kao da ste pri kraju svojih snaga ili da pak dajete previše, a dobijate premalo zauzvrat. Odnos sa kolegama takođe je povremeno napet, iako se i vi i oni oko vas trudite da neke neprijatne situacije prevaziđete. Obaveze na dnevnoj bazi odnose vam dosta vremena i morate non stop biti skoncentrisani da ne napravite grešku.

Ljubav. Osoba koja vas je privukla budi u vama najdublje strasti i osjećate da vas neodoljivo privlači. Ne samo da ste se u fizičkom smislu probudili, već u vama postoji i onaj emotivni zanos i romantika za kojim ste toliko dugo čeznuli. Vaše aspiracije prema nekom mogu biti ostvarene tokom ove sedmice, ali budite svjesni da ulazite u odnos koji bi iz temelja mogao promijeniti vaše poimanje ljubavi. Bikovi u emotivnim i bračnim vezama definitivno u ovom periodu nisu zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Odjeci konflikata iz prošle sedmice su nekako još uvijek tu, tlo se još nije smirilo u potpunosti i između vas dvoje ili povremeno izbijaju varnice ili dolazi do perioda kada ćutite i povlačite se u sebe.

Zdravlje. Zdravlje – ne baš sjajno. Imunitet vam je prilično oslabljen i potrebno je da obratite više pažnje na sebe. Mogućnost sezonskih virusa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info