Dnevni horoskop za 18.11.2017.

0

Ovan

OvanMlad Mjesec se tokom današnjeg dana dešava u polju promjena, kriza, strasti. Pred vama je period transformacije, koji će se u najvećoj meri odraziti na vašu porodicu, privatne poslove i lične prioritete. Danas pomalo mutno raspoloženje i promejnjivost. Čas statičnost, čas brzina.

 

Bik

BikMlad Mjesec je u toku današnjeg dana u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Pred Bikovima je period kada će ovaj segment doživjeti promjene, ali i napredovati i to najviše zbog vaše velike angažovanosti. Današnji dan donosi bitne dogovore.

 

Blizanci

BlizanciMlad Mjesec se nalazi u polju poslovnih okolnosti i svakodnevnice, ali i zdravlja. Pred vama je vrijeme kada ove segmente možete u velikoj mjeri unaprijediti. Ono što vam je važno sada ide ka napredovanju. Tokom današnjeg dana odlično raspoloženje i susreti sa važnim poslovnim partnerima.

 

Rak

RakU polju ljubavi nalazi se današnji mlad Mjesec. Pred Rakovima su neke nove ljubavne priče i počeci, ali i jedan kreativan period ispunjen zadovoljstvom. Tokom ovog dana očekujte susret sa nekim koga dosta dugo niste vidjeli. U emotivnom segmentu osjećate potrebnu sigurnost.

 

Lav

LavPolje doma i porodice, ali i privatnih poslova, obogaćeno je današnjim mladim Mjesecom. U narednom periodu na ovim poljima možete očekivati pozitivne promjene i napredovanje. Danas je najbolje funkcionisati u okviru porodice i sa ljudima koji su vam najbitniji.

 

Djevica

DjevicaU polju pokreta, komunikacije, kratkih puteva i rodbine, komšiluka, nalazi se današnji mlad Mjesec. Očigledno je da ćete u narednom periodu biti dosta angažovani i u pokretu i da će vam ovo donijeti mogućnosti velikih dogovora i promjena koje priželjkujete.

 

Vaga

VagaMlad Mjesec u polju posla i novca otvara vam jedno poglavlje i period ispunjen mnogobrojnim prilikama za napredovanje u ovim segmentima. Vaša energija će biti, u potpunosti, usmjerena ka ovome. Tokom dana promjenjivo, ali dosta dobro raspoloženje.

 

Škorpija

ŠkorpijaMlad Mjesec u polju ličnosti tokom današnjeg dana označiće početak perioda kada ćete se intenzivno aktivirati prema svemu onome što želite. Raspoloženje tokom današnjeg dana je više nego dobro, osjećate se sigurno i spokojno u svojim emotivnim relacijama.

 

Strijelac

StrijelacMlad Mjesec u polju podsvijesti tokom današnjeg dana donijeće u narednom periodu mogućnost da na drugačiji način sagledavate neke situacije i da budete u mogućnosti da izvršite promjene koje su neophodne. Tokom današnjeg dana najveća usmjerenost na finansijski segment.

 

Jarac

JaracMlad Mjesec se nalazi u vašem polju kontakata, podrške, veza, prijatelja. U narednom periodu donijeće vam osobe koje će biti spremne da se aktivno uključe i pomognu vam u poslovnom segmentu. Na njihovu pomoć ćete moći da računate. Energija današnjeg dana vam odgovara, dobro raspoloženje.

 

Vodolija

VodolijaMlad Mjesec u polju karijere, pozicije, nadređenih, donijeće Vodolijama u narednom periodu mogućnost da naprave neke presjeke u poslovnom segmentu i izvrše značajne promjene. Tokom današnjeg dana ste u velikoj mjeri angažovani i nećete imati puno vremena za lične prioritete.

 

Ribe

RibeMlad Mjesec u polju stranaca, planova, ekspanzije, donijeće Ribama u toku narednog perioda velike aktivnosti u ovim segmentima. Očigledno je da imate namjeru da napredujete i to žestoko. Danas intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja nije blizu vas.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info