Dnevni horoskop za 17.11.2017.

0

Ovan

OvanRazdražljivost i umor odvratiće vas od planiranih aktivnosti. Bolje je da odgodite neke poslove ili ih prepustite kolegama. Imajte više strpljenja u komunikaciji i izvršavanju zadataka. Računajte na manje zastoje koji neće nanijeti veću štetu, ali mogu uticati na vaše samopouzdanje. Izbjegavajte hladne napitke i sve što vam može nadražiti grlo.

 

Bik

BikPrilike će vam ići naruku, a imaćete i podršku bliskih i naklonost drugih ljudi. U poslu će vas pratiti susretljivost kolega i šefova pa ćete lakše izložiti ideje. Preuređenje doma ispuniće vam slobodno vrijeme. U sve što radite, unijećete mnogo svog kreativnog duha.

 

Blizanci

BlizanciPružiće vam se mogućnost za usavršavanje ili napredovanje. Uživaćete u plodovima rada, dovršavati poslove, planirati vikend odmor i posvetiti se sitnicama koje su uz to vezane. Veća rastrošnost vidljiva je kada su u pitanju putovanja, kupovina odjeće i izlasci s prijateljima. Više štedite, makar to značilo da se nečega morate i odreći.

 

Rak

RakPrivatni planovi će zaživjeti, a neki poslovi mogu doživjeti uzlet. Krasiće vas ljubaznost i šarm pa ćete s više optimizma rješavati probleme, doći do zanimljivih ideja ili mogućnosti napredovanja. Neki će izdvojiti veći novčani iznos na uljepšavanje, putovanje ili druge lične potrebe. Znaćete ugoditi sami sebi.

 

Lav

LavBićete zaokupljeni svakodnevnim poslovima i kućnim obavezama. Misli će vam biti nemirne pa ćete se teško koncentrisati na ono što radite ili se gubiti u sitnicama. Smetaće vam buka i tuđi razgovori pa ćete maštati o nekom mirnom mjestu, gdje biste se mogli odmoriti na način kako vama najbolje odgovara.

 

Djevica

DjevicaKoncentracija će vam biti odlična. Ipak, radićete bez dovoljno odmora pa biste se mogli iscrpiti. Poznanstvo s osobom suprotnog pola ne odvija se u skladu s vašim željama. Druga strana zna šta želi i teško je osvojiva pa ćete morati biti i te kako strpljivi da biste dobili njeno povjerenje.

 

Vaga

VagaOdgovornost za druge ili za posao zahtijevaće punu pažnju i ostavljati malo vremena za odmor. Svađe s nekim ljudima koštaće vas nerava i unutrašnjeg mira, ali uspjećete dokazati da ste u pravu. Iako će vam se mnogo toga motati po glavi, djelovaćete staloženo, vješto skrivajući svoja unutrašnja previranja.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete izdržljivi i čvrstih odluka te marljivo prionuti ličnom razvoju. Lakše ćete premostiti iznenadne uspjehe i padove pa će vas biti teško izbaciti iz ravnoteže. Imaćete više samopouzdanja i biti spremni prihvatiti promjene. Zainteresovaćete se za neko novo, zanimljivo područje i slobodne sate provoditi u čitanju.

 

Strijelac

StrijelacNezavisni ste pa drugi neće imati na vas prijašnji uticaj. Bićete hrabriji u preduzimanju novih poteza. Zaokupiće vas finansijska situacija, rješavanje novčanih obaveza, zajma, plaćanje osiguranja ili kupoprodaja većih stvari. Uloga drugih biće značajna u ostvarivanju planova. Partnerski odnosi i novac ispreplitaće se idućih dana.

 

Jarac

JaracOsjećaćete umor, biti iscrpljeni i nervozni. Mogli biste prekinuti neke odnose ili se privremeno udaljiti od problematičnih pojedinaca i situacija. Nekima će iskrsnuti novi poslovi koji će dovesti u pitanje nastavak saradnje sa starim partnerima. U ljubavi ćete biti popustljiviji, a svađe oko sitnica prepustiti prošlosti.

 

Vodolija

VodolijaTražićete dinamiku i raznovrsnost u svemu što radite. Mnogi će najveći dio dana provesti radno, a veće rezultate postići u poslovima koje mogu obaviti samostalno. Priželjkujete li mirniji bračni život, imate Marsovu podršku pa ulazite u razdoblje koji će vam donijeti skladnije odnose, a slobodnima više prilika.

 

Ribe

RibeNećete zapostaviti društveni život, a naći ćete vremena i za bavljenje hobijem i omiljenim aktivnostima. Druženje, kafe s prijateljima i putovanja pružiće vam zadovoljstvo i otvoriti nove vidike. Ako ste slobodni, odazovite se pozivu za izlazak, jer će posebno večernji sati donijeti priliku za novo poznanstvo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info