Ovo su najbolji zimski kaputi za sve prilike

0

Često se kaže da je kaput jedna od najvažnijih investicija sezone, a vjerujemo da se i vi slažete s tom konstatacijom. Tokom dugih, hladnih dana, nosite ga svakodnevno i on daje jasnu poruku o vašem stilu i ličnosti. Ali, nema potrebe da brinete da nećete odabrati pravi – donosimo nekoliko opcija koje možete nositi u baš svim prilikama.

Vještačko krzno

Šik bundica od vještačkog krzna siguran je znak da će vas svi zapaziti i da će vam biti toplo u dugim, hladnim danima. Možete je nositi bukvalno uz sve, a odlična je i za dnevne i za noćne varijante.

Reprezentativan kaput

Investirajte u takozvani reprezentativni kaput koji je dovoljno elegantan da ga nosite na posao, ali i moderan da ga možete nositi vikendom, u slobodno vrijeme. Crno-bijela kombinacija veoma je pametan izbor, jer je možete kombinovati bukvalno sa svim i svačim.

Crveni kaput

Uljepšajte bilo koju prostoriju u koju uđete pomoću divnog kaputa crvene boje. Crvena boja je fantastična, jer privlači pažnju, a i većini žena odlično stoji. Ako ste ikada nosili crveni karmin, onda vam je jasno o čemu pričamo – muškarci neće skidati pogled sa vas!

Etno uzorak

Etno uzorak je najbolje kombinovati sa prigušenim bojama (tamno zelena, tamno smeđa, boja cigle, crna). Kaput sa etno uzorkom možete nositi i uz mnoštvo drugih boja i kombinacija. Odličan je kako za dnevne tako i za večernje varijante.

Visoka kragna

Kaput sa visokom kragnom je veoma elegantan te odgovara i radnom okruženju, a i subotnjim izlascima. Trenutno su najpopularniji oni u boji kamilje dlake ili blijedo ružičasti. Doduše, nećete pogriješiti ni ako izaberete teget ili sivi kaput sa visokom kragnom – možete ih kombinovati bukvalno sa svim drugim komadima garderobe.

Kaput na preklop

Ukoliko planirate da svakog dana tokom hladnih dana plijenite svojom ženstvenošću i elegancijom, u te svrhe je najbolje koristiti kaput na preklop. On će prekriti suknju, haljinu ili pantalone, a ogromna mu je prednost i što ima pojas.

Kaput na dvoredo kopčanje

Popularan je od kada postoji. Kaput na dvoredo kopčanje je odličan, jer je istovremeno i elegantan i ležeran. Zaista, ispod njega možete nositi i elegantnu haljinu, ali i sportsku garderobu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info