Dnevni horoskop za 15.11.2017.

0

Ovan

OvanKontrolišite ponašanje ako se ne želite naći na meti nečijih kritika. Strastveno ćete braniti svoje interese, ali sagovornici neće biti spremni na ustupke. Uvrijediće vas partnerov arogantan pristup, ali radije se suzdržite od reakcije. Ukoliko želite riješiti probleme, povjerite se prijatelju, a ne površnim poznanicima.

 

Bik

BikIzloženi ste proturječnim uticajima. Željni ste dokazivanja, ali čim u nešto krenete brzo odustajete, jer vam nedostaje prave motivacije. Nastojte što manje iznositi svoje mišljenje i pravite se da se slažete s onima koji drže konce u rukama. Ljubav će vam ići od ruke – neko vas jako privlači.

 

Blizanci

BlizanciPrijatelji će vam odvući pažnju s nekih problema koji vas tište. Neke će razveseliti povoljan razvoj ljubavne situacije, možda i uzvraćene emocije. Nekoga vaša drskost neće odbiti, nego će mu biti vrlo privlačna i izazovna. Snalazićete se odlično u poslovima koji iziskuju kreativnost, samostalnost i okretnost.

 

Rak

RakVrijeme je da zaokružite sve nedorečene ljubavne, poslovne ili prijateljske odnose. Recite svoje, iskažite šta osjećate. Ono što mora otići iz vašeg života ionako nije nešto što vam je donosilo sreću. Na posao ćete se teže fokusirati, samo će oni koji se bave kreativnim zanimanjem biti aktivni i preduzetni.

 

Lav

LavSmatrate da još uvijek niste spremni da pokrenete neka pitanja, ali imate svoje planove i tačno znate šta vam je činiti. Provjerite informacije koje dolaze do vas, možda niste sve razumjeli na pravi način. Obuzeti ste nekim svojim mislima i budno pratite svaki partnerov korak.

 

Djevica

DjevicaPovećani troškovi poljuljaće vašu sigurnost. Pronađite oblik odgode plaćanja ili dodatne izvore prihoda honorarnim poslovima. Bićete spretnih ruku i vrlo domišljati pa se posvetite prepravkama u domu. Mirnim nastupom i smislom za humor, pridonijećete rješavanju porodičnog sukoba ili problema.

 

Vaga

VagaPokazaćete zavidno samopouzdanje u poslovnom okruženju. Pridobićete šefa valjanim argumentima ili ga podstaknuti da jedan problem sagleda iz drugog ugla. Veče donosi uzbuđenje onima koji su otvoreni za druženje ili ljubavna iskustva. Primjećivaćete naklonost osobe koja jedva čeka da joj predložite izlazak.

 

Škorpija

ŠkorpijaNije isključeno da se osoba s kojom ste bili u vezi ponovno vratiti u vaš život. Velike su šanse da nov ljubavni početak bude veoma romantičan. Ukućani će se uveliko oslanjati na vas pa će vam biti teško svima udovoljiti. Na trenutke ćete biti umorni i drski, željni odmora i svog mira.

 

Strijelac

StrijelacDan će proteći u znaku pojačane komunikacije. Kolega će vam se diviti zbog radnih postignuća. Samopouzdanje i vizija biće ključni u ljubavi. Budete li vjerovali u svoje sposobnosti, prilike za uspjeh biće povećane. Umjerena i opravdana ljubomora dobro će uticati na vaš ljubavni odnos i unijeti uzbuđenje.

 

Jarac

JaracNedostatak kvalitetne organizacije i koncentracije očitovaće se smanjenim učinkom. Netrpeljivost i trzavice s kolegama ili nadređenima doseći će vrhunac. Budite oprezni i razmišljajte prije nego nešto kažete, jer bi i najobičniji razgovori mogli krenuti pogrešnim smjerom. Ne vjerujte obećanjima i nečijim laskavim riječima.

 

Vodolija

VodolijaMoguće je kratko putovanje ili posjeta iz inostranstva. Bićete nemirnog duha te zainteresovani za nove ideje. Puni pozitivne energije rješavaćete problematične situacije. Biće onih koji će vam zavidjeti na samopouzdanju. U zdravstvenom pogledu bićete malo osjetljiviji, posebno ako patite od probavnih tegoba.

 

Ribe

RibePoslovni segment danas je postavljen više nego dobro i nemate nikakvih razloga da sumnjate u sebe. Sastanak ili dogovor koji ste očekivali danas dolazi na dnevni red. Intenzivno ste se pokrenuli prema jednoj osobi i činite sve da biste je osvojili.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info