Dnevni horoskop za 14.11.2017.

0

Ovan

OvanNećete se previše odmarati i prepuštati ljenčarenju. Dan će biti dinamičan i ispunjen brojnim obavezama. Tek manjim dijelom moći ćete računati na pomoć drugih, ali većinu stvari obavljaćete sami. Nedostajaće vam razumijevanja ili takta za potrebe drugih pa se s nekim prijateljima ili poznanicima možete posvađati.

 

Bik

BikNeki među vama rješavaće imovinske probleme ili one s nekretninama i nasljedstvom. Ukoliko imate planove, sad se stvaraju uslovi da ih sprovedete u djelo. Granice između porodičnog i profesionalnog života biće tanke. Moguće je višednevno izbivanje iz kuće radi poslovnih razloga, što će iziskivati bolju organizaciju kućnog života.

 

Blizanci

BlizanciUzbudljivi planetarni uticaji podstaknuće vas na originalne akcije i sklapanje novih poznanstava. Zanimljive vijesti stići će e-mailom ili sms-om. Mjesečev uticaj na vaše polje ljubavi i kreativnosti pojačaće osjećajni doživljaj. Bićete puni ljubavne energije, romantike i strasti.

 

Rak

RakNišta ne prepuštajte slučajnostima, jer će svaki problem koji pokušate zanemariti postati veći i teže rješiv. Naći ćete se u neugodnim situacijama za čije će rješavanje biti potreban veliki napor i domišljatost. Situacija na finansijskom planu je osrednja pa ćete morati više štediti ili bolje raspolagati svojim prihodima.

 

Lav

LavPrimjećivaćete širinu u vlastitom načinu razmišljanja i više ulagati u lični razvoj. Opuštenost će pozitivno uticati na vaš izgled i osigurati vam nove ljubavne prilike. Neki poslovi biće povezani s prijateljima, a radna atmosfera pozitivna. Mogli biste ostvariti i određene povlastice, zahvaljujući utisku koji ostavljate.

 

Djevica

DjevicaVaš šarm i ljubaznost biće zaslužni za uspjeh u poslovnim i društvenim kontaktima. S partnerom ćete raditi na finansijskim projektima i intenzivirati društveni život pa ćete često skupa izlaziti. Mogli biste se upustiti u troškove, možda kupiti novi računar ili telefon.

 

Vaga

VagaSamopouzdanje će vam biti istaknuto, a svjesni ste i šarma kojim zračite pa ćete se spretno snalaziti u svim životnim područjima. Zaljubljeni će ući u zrelije razdoblje svoje veze. Strast će se prizemljiti, a životna iskušenja natjerati da pokažete svoje pravo lice. Vaša iskrenost i otvorenost još će više privući partnera.

 

Škorpija

ŠkorpijaLjubavna zbivanja donose vam ispunjenje, ali vam se sada to tako ne čini. Emotivne zavrzlame ne rješavajte u stanju konfuznih misli ili zaokupljenosti poslom, jer će vam umor ometati objektivnost. Posvetite se svakom području zasebno. Odgovarat će vam rad u samoći.

 

Strijelac

StrijelacKako vam dan ne donosi veće i značajnije promjene, slobodno vrijeme ćete najradije provoditi s prijateljima. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu. Godiće vam neformalni razgovori, izlasci i društvo u kojem se možete opustiti. Partner će možda imati drugačije potrebe od vaših pa će vas poželjeti samo za sebe.

 

Jarac

JaracNeodlučni ste i umjesto da vaš stav bude nepokolebljiv, ići ćete linijom manjeg otpora. Očekivaćete da se neke neizvjesne situacije raspletu same od sebe. Mijenjaćete raspoloženje, odluke i mišljenje. I najmanja partnerova kritika izazvaće u vama negodovanje pa će partner s vama teško ostvariti protočnu komunikaciju.

 

Vodolija

VodolijaNovi ljudi ući će u vaš život posredstvom druženja, zahvaljujući angažmanu prijatelja ili rodbine. Poziv na večeru ili porodični skup mogao bi uroditi novim simpatijama. Zanimljivi susreti mogući su i u vašoj neposrednoj blizini, odnosno na mjestima gdje se najviše krećete.

 

Ribe

RibePripazite na kreditne kartice i gotovinu. Ukoliko idete u kupovinu, mogli biste potrošiti više od predviđenog pa se poslije pokajati. Dan je povoljan za one koji sređuju papire za kredit ili ulažu novac u neke projekte. Intuicija će vam biti odlična, što će vam pomoći ako radite s ljudima. Imaćete strpljenja i za one s teškim karakterom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info